Restauranter i

Skal du ud og spise godt i København? Så gør du dig klogt i, at kigge denne side igennem. Her har vi nemlig samlet og bedømt de bedste restauranter i København. Du kan bl.a. få indblik i restauranternes prisgruppe, kvalitet af mad og drikkelse, betjening, komfort samt deres ølpriser. Herudover er det, med vores link til menukort, vejviser der viser restaurantens placering i København samt kontaktinformationer let at komme hurtigt af sted til spisestedet.

Vis Restauranter i Roskilde  

Tilføj din restaurant

Ønsker du at få din restaurant tilføjet på denne side? Du kan få den tilføjet gratis, såfremt den er relevant for siden, og du kan få en topplacering, såfremt du også yder et bidrag til den forsatte udvikling af Studenterguiden.dk, som er en gratis service for de unge og studerende i Danmark. Over 70.000 unge og studerende bruger denne side, hver måned.

Tilføj din restaurant gratis her eller kontakt os på telefon 44 40 81 78 (hverdage 09.00 - 17.00) / e-mail salg@studenterguiden.dk.

Tilføj din restaurant gratis online her

  • Jensens Bøfhus

    Jensens Bøfhus

    I hjertet af det pulserende København finder du 4 ud af de 42 forskellige Jensens Restauranter, der er fordelt udover Skandinavien. Grundlægger, Palle Skov Jensen, har formået at sprede den kendte kæde i norden, således, at du kan finde hele 28 restauranter i Danmark, 12 i Sverige og 2 i Norge. I vores egen hovedstad finder du dem flere forskellige steder. Bare…