Reffen


Har du lyst til at prøve noget anderledes og specielt mad? Så skal du helt sikkert lægge vejen forbi et street food marked. Fænomenet har gennem de seneste år haft sin indtræden på det danske madmarked og er blevet meget populært. Street food markeder er inspireret af udlandet, hvor man mange steder finder små hyggelige og specielle gadekøkkener. Nu kan du opleve stemningen fra de udenlandske gadekøkkener i en lidt anden version her i Danmark, nemlig på et af de mange street food markeder. Hvis du ønsker at besøge et spændende street food marked i København, så skal du helt sikkert lægge turen forbi Reffen i København, som er beliggende midt på Refshaleøen i København på Refshalevej 167A, København K. 

Reffen er for dig, som elsker street food af høj kvalitet og for dig, som ønsker anderledes madoplevelser i en uformel ramme. Reffen er nordens største street food marked og i en af de 41 madboder og barer finder du mad og drikke fra hele verden, da hele 17 nationaliteter er repræsenteret. Uanset dine madpræferencer vil du helt sikkert finde noget her, der vil falde i din smag. Der findes pitabrød, pizza, fisk, burgers, asiatiske retter, smørrebrød, desserter og meget andet. Som drikke til maden kan du vælge mellem sodavand, øl eller måske en drink. Du vil derfor helt sikkert ikke gå hverken sulten eller tørstig derfra. De fede rammer er placeret midt på Refshaleøen, og hvad er bedre end at kunne nyde sin lækre mad, mens man sidder og kigger på udsigten over havnen? 

Udover at være et mekka for mad fra alle verdenshjørner, findes der på Reffen også 15 værksteder og butikker. I butikkerne kan du finde alt fra italienske specialiteter til bæredygtigt tøj og håndlavede veganske sæber. Bliver du inspireret af den fede stemning på stedet og får lyst til at få en tatovering, er der ligeledes mulighed for det. Desuden finder du også kreative værksteder på Reffen. Du kan blandt andet bruge din kreative side på glaspusteriet, hvor du kan puste dine egne fede og anderledes glas, som du kan tage med hjem. Er du mere til andre former for events, er der selvfølgelig også noget for dig. Du kan slå dig løs i alt fra bingo og quizzer til forskellige workshops og koncerter.  

Reffen - Copenhagen Street Food - omfavner altså både gastronomi, iværksætteri, håndværk, kultur, nærvær og fællesskab. Et andet ekstra plus er, at der på Reffen er fokus på klimaet og miljøet. Et af Reffens mål er at blive det første madmarked, der producerer egne økologiske råvarer. Derfor udvælges alle stadeholdere nøje på baggrund af deres evner, kvalitet og koncept. Desuden er størstedelen af Reffen bygget op på genbrugsmaterialer, og der er fokus på reduktion af madspild og energiforbrug. Så du kan altså med god samvittighed lade dig nyde et af de mange lækre måltider i fede omgivelser.  

Fra Nyhavn kan du cykle til Reffen på under 15 minutter, og på en varm og smuk sommerdag, er det jo ingen tid. Med bus 2A, som kører hvert 8. minut til/fra hovedbanegården, kan du ligeledes komme til Reffen. Der er altså ingen undskyldning for ikke at lægge vejen forbi dette inspirerende og spændende madmarked. Du kan besøge Reffen med dine venner, studiekammerater, din kæreste eller familie, da rammerne på stedet omfavner alle.  

I skrivende stund synes ca. 76.560 mennesker godt om Reffen, og ca. 4.500 besøgende har anbefalet stedet. Reffen har hele 4.6 stjerner ud af 5 mulige på deres Facebook. Desuden får stedet gode kommentarer på sin Facebook, hvor mange beskriver stedet som hyggeligt med ekstraordinær lækker mad, flinke mennesker og fede omgivelser. Dette siger helt klart noget om stedets popularitet, og du bør derfor ikke snyde dig selv for et besøg.  

Lyder dette som et sted for dig, så tag dine venner under armen og tag et smut forbi dette street food marked, som er et mekka for alverdens madretter. Du vil helt sikkert ikke gå hverken sulten, tørstig eller skuffet hjem, og det vil med stor sandsynlighed ikke være sidste gang, du kommer til at besøge stedet. 
Adresse

Refshalevej 167A
København K


Kontakt info

Email: info@reffen.dk


Åbningstider

Åbningstider for madboder: 
Mandag - lørdag: 12.00 - 20.00 
Søndag: 12.00 - 18.00 


Åbningstider for barer:
Mandag - lørdag: 11.00 - 21.00
Søndag: 11.00 - 19.00  


 


Website

https://reffen.dk/