Bao & Bar


Er du på jagt efter et sted i København, der serverer kinesisk mad? Så kan det være Bao & Bar i København er noget for dig. Bao & Bar serverer nemlig et udvalg af spændende, kinesisk mad til fornuftige priser. Helt konkret finder du restauranten i hjertet af København, nemlig på Nørrebrogade 22 - ikke langt fra Nørreport Station og Dronning Louises Bro. 

Bao & Bar er en kinesisk restaurant, hvor maden er god, og priserne er fornuftige. Det er dermed et oplagt sted for dig, der har lyst til at spise ude - uden at det vælter dit månedlige madbudget. Dette er et stort bonus for mange studerende! Desuden kan et besøg på en kinesisk restaurant være en god afveksling fra caféer med klassiske caféretter. 

Bao & Bar præsenterer sig selv som værende en restaurant, der fokuserer på kinesisk streetfood. Maden er hjemmelavet, hvilket netop skal give gæsterne muligheden for, at de får en autentisk madoplevelse, som de sent vil glemme. Du kan få alt fra traditionelle varme retter fra det kinesiske køkken til et udvalg af den klassiske ‘Bao’. Mulighederne er mange, og du kan få mere information omkring menukortet på restaurantens egen hjemmeside. Med et indblik i menukortet kan du hurtigt blive inspireret til, hvad du kan bestille, hvis du vælger at besøge Bao & Bar. 

Lokalerne i den kinesiske restaurant er indbydende og hyggelige, hvilket er med til at skabe nogle fine rammer for din restaurantoplevelse. Du har også muligheden for at sidde i et form for ‘boghjørne’, hvor du kan nyde din mad i selskab af en god bog. Har du en bog, du ikke længere skal læse, så kan du også aflevere denne i bogreolen, så andre gæster kan få glæde af den. Har du lyst til at vide lidt mere om restauranten, så kan du på hjemmesiden også finde et udvalg af fine billeder - både af lokalerne og maden.

Tag et kig på den kinesiske restaurant, Bao & Bar i København, hvis du har lyst til at prøve noget lækkert kinesisk mad i hovedstaden. Med sin beliggenhed er restauranten et sted, du nemt og hurtigt kan komme til, selvom du ikke til daglig bor i København. Endvidere er priserne fornuftige, hvorfor Bao & Bar er oplagt for dig, der er studerende. Portionerne er også rimelige, så du bliver mæt og føler, du får noget for dine penge. Tag derfor dine studiekammerater under armen, og tag på Bao & Bar efter en lang dag med forelæsninger og arbejde. 
Adresse

Nørrebrogade 22, 2200 København N


Kontakt info

Telefon: 60 35 09 78


Åbningstider

Mandag - fredag: 12.00 - 00.00
Lørdag: 12.00 - 02.00
Søndag: 12.00 - 00.00


Website

Bao & Bar's website