California Kitchen


Hvis du søger en californisk madoplevelse, hvor maden, designet og imødekommenheden er ligesom den er i Californien, så kan du finde dette midt i København. Hos California Kitchen er deres mission at skabe et ansvarligt brand, som serverer nærende mad, som er lavet af gode råvarer og med omtanke for miljøet, som skal være med til at inspire folk til at få en sund livsstil. Stedet her er både bekvemt sted at spise samtidig med der er priser, hvor alle kan være med. Lyder dette som noget for dig? Så kan du finde California Kitchen på tre forskellige adresser i København: Nørrebrogade 12, Vesterbrogade 58 samt Grønnegade 32. Befinder du dig i nærheden af én af disse tre placeringer, så er stedet helt sikkert oplevelsen værd.

På menukortet finder du et stort udvalg af salater og ”bowls”, hvor du både kan få dette vegansk, glutenfrit og/eller fri af mælkeprodukter, så du nemt kan spise alt efter dine madpræferencer. Her er en masse forskelligt lækkert udvalg, så det kan være svært at vælge imellem, hvad du har lyst til at spise. Har du lyst til at sammensætte din egen bowl? Så er dette også muligt her, hvor du kan vælge frit mellem, hvad du har lyst til. Derudover finder du også buritos, snacks, drinks, suppe, dessert og meget mere på menukortet. Ønsker du at læse den enkelte restaurants menukort, kan du tjekke dette ud på deres hjemmeside, da menuen er skiftende fra de forskellige placeringer. Prisen starter fra 80 kroner, så derfor er det muligt at få et nogenlunde SU venligt måltid, når du vælger at besøge California Kitchen.

Stifteren af kæden California Kitchen er den amerikanske Cameron Bergh, som er opvokset på en økologisk gård i USA. Han har været bosat i Californien i mange år, og er senere flyttet til Danmark med hans halvdanske kone. Derfor besluttede han sig for at åbne California Kitchen, for at få noget af stemningen fra Californien med ham til Danmark. Hans fokus har hele tiden været at skabe en autentisk californisk oplevelse for kunderne, hvilket sker igennem den naturlige og tilfredsstillende mad, hurtigt og venlig betjening samt en energisk stemning. Disse tre elementer var noget han vægtede højt, for at få den rette californiske stemning med til Danmark.

 Ønsker du at tjekke deres lækre mad ud, så kan du se deres lækre kreationer på deres Instagram.

Maden fra California Kitchen kan både nydes i deres hyggelige restauranter eller kan tages med på farten eller med hjem. Du kan eventuelt vælge at købe nogle bowls at tage med på farten, for at sidde i en hyggelig park sammen med vennerne og nyde den lækre mad. Hvis I derimod ønsker at nyde maden i selve restauranten, så er dette en oplagt mulighed, for at få den fulde californiske oplevelse med indretningen samt betjeningen. Ønsker du i stedet blot at spise maden derhjemme, men ikke orker at forladen dit hjem – så kan du nemt få leveret maden. Du skal blot bestille det via deres hjemmeside eller Wolt, så får du leveret maden direkte hjem til dig selv, uden at skulle forlade din dør.

 Lyder dette som noget for dig? Hvad end det er fordi du er vild med den californiske livsstil, og ønsker at udforske denne, blot ønsker noget sundt og lækkert at spise, eller er doven og ønsker at få noget sundt takeaway leveret, så er dette muligt for dig hos California Kitchen. Så mad fra en sundlivsstilsrestaurant lyder som noget for dig, så tjek California Kitchen ud.
Adresse

Nørrebrogade 12, 2200 København - Vesterbrogade 58, 1620 København - Grønnegade 32, 1101 København


Kontakt info

Nørrebrogade
Telefon: 53 62 26 22
E-mail: norrebro@californiakitchen.dk


Vesterbrogade
Telefon: 31 50 37 78
E-mail: vesterbro@californiakitchen.dk


Grønnegade
Telefon: 53 54 66 56
E-mail: gronnegade@californiakitchen.dk


Åbningstider

Grønnegade 32
Mandag – fredag: 08.00 – 20.00
Lørdag: 08.00 – 19.00
Søndag: Lukket


Nørrebrogade 12
Mandag – søndag: 11.00 – 21.00


Vesterbrogade 58
Mandag – søndag: 11.00 – 21.00


Website

https://californiakitchen.dk/