POPL Burger


Den mest hypede burger fra 2020 må helt klart være den fra POPL Burger. I sommeren 2020 strømmede både københavnere og nysgerrige turister nemlig til for at sætte tænderne i den lækre Noma-burger. Så da POPL Burger åbnede i december samme år på Strandgade 108, var der helt gode odds for restauranten.

I 2020 flokkedes mange danskere om Noma-burgerbaren på Christianshavn. Alle skulle have en bid af den famøse burger. Der var så meget omtale, at burgeren fik sit eget hashtag på Instagram. Fordi mange mente, at det på daværende tidspunkt var Københavns bedste burger, så tog køkkenchef René Redzepi og holdet bag Noma de rosende ord til sig og valgte at åbne en burgerbar.   

Når man træder ind på POPL’s lokaler på Christianshavn, bliver man mødt af indtryk, der både kan vække associationer til en amerikansk diner og en japansk ramenbar. Indretningen er stilfuld og rummelig, hvor man har udsigt ud til Christianshavn. Lokalernes varme farver gør, at der er en afslappet stemning, men uden at man føler, man er på en fastfood restaurant. 

Menuen på POPL Burger bliver holdt til det simple. Som på mange burgerrestauranter kan du på POPL bestille en menu med en burger, pomfritter og en valgfri drikkevare. Uanset om du spiser kød eller ej, så er der noget for dig, idet at de både serverer burger med bøf, en vegetar burger og en vegansk burger.

Nu er de mest kendte for deres burgere, men hvis du er til den søde tand, har de en chewy cookie, som er en lækker og sprød småkage. Du må heller ikke snyde dig selv for at prøve deres Bloody Frankie, som er en specielt lavet Bloody Mary med tomatjuice, lacto fermenteret kirsebær og blomme fra Nomas fermeteringslab.

Her har man øje for høj kvalitet, og det sidste ord, man ville kunne beskrive POPL Burger med, er ordet sløset. Køkkenchef Stuart Stalker har brugt lang tid på den perfekte burgeropskrift, og man kan altså smage, at der er tanke bag hver detalje. Nomas gode håndværk gør sig gældende for hver eneste burger, de laver. Når man bider ned i en burger fra POPL, bliver man udsat for et potpourri af smagsindtryk og en masse umami.

Deres oksekød kommer direkte fra økologiske gårde ved Vesterhavet, hvor man har fritgående kvæg. De fritgående kvæg er med til at sørge for, at biodiversiteten i området bliver opretholdt. Der er derfor stort fokus på økologi og bæredygtighed hos POPL Burger.

Det samme gælder for deres vegetariske og veganske burger. Noma er kendt for at eksperimentere med fermentering, og derfor er bøfferne i deres kødfrie burgere lavet af quinoa, som bliver tilberedt på to dage for at blive til bøffer i deres fermenteringslab. 

Hvis du skal spise på et af de hippeste steder lige nu i København, så er det POPL Burger, du skal besøge. Her får du intet mindre end en god burger, hvor smagen siger spar to. Selv hvis du spiser kød, kan det være det værd at smage deres kødfrie burgere, hvor der er eksperimenteret ekstra meget med bøfferne.

 




Adresse

Strandgade 108
1401 København K


Kontakt info

Telefon: 70 82 82 88
Mail: info@poplburger.com


Åbningstider

Onsdag – søndag: 12.00 – 20.00 (eller til udsolgt)


Website

POPL Burger's website