Studiejob, Netværk & ErfaringSådan vælger du
det rigtige studiejob
Dit CV, Din ansøgning & JobsamtalenHusk også:
Dine rettigheder

Finansøkonom praktikanter

Finansøkonom praktikanter Frederiksberg Kunne du tænke dig et praktikophold, hvor du får indsigt i bankverdenen o…

Intern, PMO

Intern, PMO Bjæverskov Kom og afprøv dine personlige og faglige kompetencer inden for bl.a. procesoptimering, con…

Studentermedhjælper til PMO og Product Management kontor

Studentermedhjælper til PMO og Product Management kontor Frederiksberg Har du lyst til at være en del af et dynam…

Studentermedhjælpere til mødebooking | Commercial Lines

Studentermedhjælpere til mødebooking | Commercial Lines Aarhus N Drømmer du om at kickstarte din karriere inden f…

Student til Direktionssekretariatet

Student til Direktionssekretariatet Valby Har du lyst til at arbejde med mange forskellige slags opgaver? Og triv…

Digital kommunikationsstudent

Digital kommunikationsstudent København S Har du digitalt flair, er du sprogligt skarp, og ønsker du at arbejde m…

Studentermedhjælper til grøn energivirksomhed (studerende indenfor byggetekniske uddannelser)

Studentermedhjælper til grøn energivirksomhed (studerende indenfor byggetekniske uddannelser) Glostrup Vestforbræ…

Studiemedhjælper til HR-afdeling

Studiemedhjælper til HR-afdeling Vejle Vi søger en studiemedhjælper til vores HR-afdeling, og vi kan garantere at…

Studentermedhjælper: vil du arbejde med Natura 2000, naturforvaltningsplaner og mange andre spændende opgaver i Naturstyrelsens hovedkontor?

Studentermedhjælper: vil du arbejde med Natura 2000, naturforvaltningsplaner og mange andre spændende opgaver i Naturstyrelsens hovedkontor?…

Studentermedhjælper til Beierholms skatteafdeling, Selskabsskat

Studentermedhjælper til Beierholms skatteafdeling, Selskabsskat Søborg, Aarhus N eller Aalborg SV Har du lyst til…

Kreativ kommunikationspraktikant, der brænder for SoMe

Kreativ kommunikationspraktikant, der brænder for SoMe København Ø Kunne du tænke dig at arbejde med kendte brand…

Student Assistant for Retrofit Product Management

Student Assistant for Retrofit Product Management Copenhagen Are you passionate about engines and technology? And…

Studentermedarbejder til testafdeling

Studentermedarbejder til testafdeling København N Vil du sammen med vores dedikerede testmedarbejdere være med ti…

Husmodel, curve

Husmodel, curve Aarhus C Interesserer du dig for mode, og har du lyst til at være en del af et energisk team i en…

Stud. jur. søges til jurateam

Stud. jur. søges til jurateam Greve Ønsker du at arbejde med dine juridiske færdigheder fra jurastudiet i praksis…

Juniorkonsulent til analyse- og indkøbsteam indenfor energi

Juniorkonsulent til analyse- og indkøbsteam indenfor energi Aarhus N Der er forskel på studiejobs, så vælg et hvo…

Personal Shopper

Personal Shopper Haderslev Vil du med på CHANGEs mission om at få vores kunder til at føle sig godt tilpas og smu…

Sælger deltid SPORT 24 OUTLET

Sælger deltid SPORT 24 OUTLET Faaborg Vi søger lige nu en sælger på 8 timer/ugen med lyst til at skabe gode kunde…

Personal Shopper

Personal Shopper Rønne Vil du med på CHANGEs mission om at få vores kunder til at føle sig godt tilpas og smukke…

Student til Finanstilsynets Juridiske Kontor

Student til Finanstilsynets Juridiske Kontor København K Er du på udkig efter et spændende studiejob i et godt ar…

Studiejob

Find det perfekte studiejob

Her hos Studenterguiden har vi samlet de nyeste og mest relevante jobmuligheder for dig som er studerende, så du har mulighed for at finde det perfekte studiejob.

I denne sektion om Studiejobs kan du finde et utal af forskellige studiejobs fra hele Danmark, med rig mulighed for at finde et der passer lige præcis til dine kompetencer og præferencer.

Som studerende kan det være svært at holde et stramt budget, og få det hele til at løbe rundt. Derfor er det en rigtig god ide at have et studiejob ved siden af læsningen. Udover de ekstra penge på kontoen, kan det være rigtig godt at have et relevant studiejob stående på CV’et. Med et godt studiejob åbner du op for flere muligheder. 

 

Masser af muligheder

Vi sørger for at holde siden opdateret med de nyeste studiejobs, og der vil derfor hele tiden være rigtig mange muligheder for at finde et fedt studiejob. Derfor anbefaler vi her hos Studenterguiden, at du indskrænker din søgning. Hvis det er en af de større studiebyer du søger job i, så vælg den by du vil fortrække at arbejde i, og vælg derefter om du søger Studiejob, Praktik/Graduate eller en Fuldtidsstilling/Vikariat. Hvis du er åben for at arbejde i hele landet, kan du vælge Hele Danmark i stedet for en specifik by, og så er det bare om at gå på opdagelse. Du kan både finde jobs fra store og små virksomheder, jobs med mulighed for nattearbejde og fleksible tider, stillinger der kræver mange kompetencer og meget mere. Så uanset hvad du søger, så skal du nok finde noget der falder lige i din smag og interesse. 

Der er skam også muligheder for dig, der er ved at være færdig med en kandidatuddannelse. Her kan du nemlig finde forskellige trainee forløb, spændende graduate programmer og tiltrækkende kandidatjobs der kan være med til at sætte gang i din fremtidige karriere og kaste dig ud i det eventyrlige erhvervsliv.

 

Vær godt forberedt

Det er altid en god ide at være velforberedt, specielt når det handler om at søge job. Før du kaster dig ud i at finde det perfekte studiejob, kan du læse lidt om hvordan du bærer dig af. Her på siden har vi gjort det muligt for dig at læse lidt om hvordan du finder et godt studejob, hvad du skal huske inden du søger, hvad der skal stå i dit cv, og mange andre gode fif, så du er klar til at kaste dig ud i jobsøgningen. Tjek de fire kategorier, og se om du ikke kan få et skub i den rigtige retning, så du kan være helt forberedt til din kommende jobsøgning.

 

Studiejob, Netværk og Erfaring

Læs lidt om fordelene ved at have et studiejob. Det er ikke kun økonomien der får glæde af et job – du får også arbejdserfaring og muligheden for at udvide dit netværk. Det er de færreste der får ønskejobbet lige efter de er færdiguddannet, men det skader jo ikke at kæmpe for det allerede som studerende. Med et relevant studiejob og noget praktisk erfaring kan du komme rigtig langt, når du engang skal på arbejdsmarked. Hvis du får et relevant studiejob, skaber et stærkt netværk og knokler med dit studie, så skal du nok nå langt, og så er udsigterne til drømmejobbet måske ikke så tossede. Det gælder om at gre sig selv attraktiv overfor kommende arbejdsgivere. Læs om hvordan du får et godt netværk, brugbar praktisk erfaring og et relevant studiejob der pynter på Cv´et.

 

Sådan vælger du det rigtige studiejob

Du tænker måske, at du bare skal ud og have et studiejob hurtigst muligt så du kan betale din husleje, men der er flere ting du bør overveje inden du siger ja til et job. Lønnen kan for nogle være afgørende, for at alle udgifter kan betales, men når du skal vælge det rigtige studiejob, bør du også tænke på den erfaring og de kompetencer du kan få ud af jobbet. Under ”Sådan vælger du det rigtige job” kan du læse lidt om det, som titlen selvfølgelig antyder – hvordan du vælger rigtigt. Dette er oplagt for dig der ikke har haft et studiejob før og måske lige bør sætte nogle ord på dine fremtidige mål. – hvad vil du gerne opnå med dit studiejob?

 

Dit CV, Din ansøgning og Jobsamtalen

Din kommende arbejdsgiver søger noget helt specielt, og selvom du måske er fuldt ud kvalificeret, så nytter det ikke noget, hvis du ikke kan vise, at du er den rette til jobbet. Et CV og en ansøgning skal vise hvem du er, hvad du kan og hvorfor du søger lige præcis dette job. Hvis du ikke kan kommunikere dine evner, så er det svært at få job, uanset om det er et studiejob eller en fuldtidsstilling. Hvis du synes det trækker tænder ud at skrive CV og ansøgningen, så kan du lige læse dig til nogle gode tricks her, inden du kaster dig ud i det. Du kan også få et indblik i hvordan du forbereder dig til selve jobsamtalen, og hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du kaster dig ud i et job.

 

Husk også: Dine rettigheder

Måske tænker du, at det ”bare” er et studiejob, men derfor bør du ikke glemme dine rettigheder. I mange tilfælde gælder nogle helt specifikke regler og der er visse ting du har krav på, selvom det ”kun” er et studiejob. Som for eksempel bør du have en ansættelseskontrakt, som er underskrevet af både dig og din arbejdsgiver. Denne kontakt er din sikkerhed på arbejdspladsen, så sørg for at læse den godt i gennem. Her kan du læse lidt om, hvad du bør have styr på i forbindelse med din ansættelse, og hvilke krav og rettigheder du kan have til din arbejdsplads og arbejdsgiver. Det er altid godt at have styr på, hvad du har ret til.

 

Tilføj et studiejob:

Her i Studenterguiden.dk's sektion med studiejob finder du de mest interessante og populære studiejob. Er du ejer af en virksomhed, som søger studerende til studiejob, eller færdige kandidater til fuldtidsjob, og kunne du tænke dig at få et opslag på Studenterguiden.dk?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 44 40 81 78 eller via e-mail: salg@studenterguiden.dk, hvor du uforpligtende kan få mere information om annonceringsmulighederne på Studenterguiden.

Det synes brugerne om vores jobsektion

★★★★★
5 5 1
Great job. It is really one the easiest ways to search for a job.

★★★★★
5 5 1
Job sections are well made....

★★★★★
5 5 1
Jeg er tilfreds, men har ikke brugt studenterguiden.dk særlig meget, så jeg har ikke så stort et grundlag at vurdere på.