Studiejob, Netværk & ErfaringSådan vælger du
det rigtige studiejob
Dit CV, Din ansøgning & JobsamtalenHusk også:
Dine rettigheder

7 timers pædagogmedhjælper

7 timers pædagogmedhjælper Hillerød Verdens bedste studiejob.Vi har heste, lamaer, geder, fisk, vandrende pinde,…

Det sociale vaskeri søger en vaskemedhjælper

Det sociale vaskeri søger en vaskemedhjælper Frederiksberg Det Sociale Vaskeri er en socialøkonomisk virksomhed i…

Student Assistant Product Management

Student Assistant Product Management Skovlunde In this role you will continuously support and do different tasks…

Studentermedhjælper til administrativ forskerstøtte – DTU Management

Studentermedhjælper til administrativ forskerstøtte – DTU Management Kgs. Lyngby Er du en engageret studerende me…

Junior Optimization Consultant

Junior Optimization Consultant Esbjerg N Studerer du på en videregående uddannelse og ønsker at bidrage til effek…

Telemarketing Fundraiser

Telemarketing Fundraiser København NV Som Telemarketing Fundraiser ringer du ud til alle de danskere, som har vis…

Coop Trading A/S is looking for a student who has a gap year

Coop Trading A/S is looking for a student who has a gap year Taastrup With over 130 dedicated professionals, 9 in…

Bliv Studentermedhjælper i en virksomhed, hvor vi har gang i noget ret sejt

Bliv Studentermedhjælper i en virksomhed, hvor vi har gang i noget ret sejt Næstved Opgaverne er alsidige, nogle…

Studentermedhjælper med flair for GIS

Studentermedhjælper med flair for GIS København S Vil du have studiejob i Danmarks største forsyningsvirksomhed?D…

Studentermedhjælper 15-20t/uge

Studentermedhjælper 15-20t/uge Nærum Har du en detaljesans ud over det sædvanlige? Kan du lide at arbejde med tal…

Kvalitetsbevidst studentermedhjælper med juridiske kompetencer til Ledelsessekretariatet

Kvalitetsbevidst studentermedhjælper med juridiske kompetencer til Ledelsessekretariatet København S Har du inter…

Kommunikationsstuderende til Forbruger Europa

Kommunikationsstuderende til Forbruger Europa Valby Synes du, det er spændende at arbejde med kampagner og online…

Studentermedhjælper til spændende juridiske digitaliseringsopgaver ved Skattestyrelsen i Ribe

Studentermedhjælper til spændende juridiske digitaliseringsopgaver ved Skattestyrelsen i Ribe Ribe Er du på udkig…

Repair Centre Technician, Student Worker

Repair Centre Technician, Student Worker Odense S You will assist in providing top-notch repair services and supp…

Studentermedhjælper til administrative opgaver - DTU Management

Studentermedhjælper til administrative opgaver - DTU Management Kgs. Lyngby Synes du det lyder spændende at arbej…

Studentermedhjælper til Forbruger Europa

Studentermedhjælper til Forbruger Europa Valby Dine primære arbejdsopgaver bliver at hjælpe forbrugere, når de ha…

Studentermedhjælpere med juridisk interesse til skatteafdeling

Studentermedhjælpere med juridisk interesse til skatteafdeling København Er du jurastuderende, og kigger du efter…

Studentermedhjælper indenfor IT, marketing og forretningsudvikling

Studentermedhjælper indenfor IT, marketing og forretningsudvikling Aarhus V Synes du, at IT, marketing og forretn…

Tjener, deltid 10-20 timer pr. uge med mulighed for merarbejde, Scandic Odense

Tjener, deltid 10-20 timer pr. uge med mulighed for merarbejde, Scandic Odense Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver en…

IT-minded studentermedhjælper

IT-minded studentermedhjælper Nørresundby Er du undervejs i dit IT-studie og har lyst til at afprøve dine kompete…

Studiejob

Find det perfekte studiejob

Her hos Studenterguiden har vi samlet de nyeste og mest relevante jobmuligheder for dig som er studerende, så du har mulighed for at finde det perfekte studiejob.

I denne sektion om Studiejobs kan du finde et utal af forskellige studiejobs fra hele Danmark, med rig mulighed for at finde et der passer lige præcis til dine kompetencer og præferencer.

Som studerende kan det være svært at holde et stramt budget, og få det hele til at løbe rundt. Derfor er det en rigtig god ide at have et studiejob ved siden af læsningen. Udover de ekstra penge på kontoen, kan det være rigtig godt at have et relevant studiejob stående på CV’et. Med et godt studiejob åbner du op for flere muligheder. 

 

Masser af muligheder

Vi sørger for at holde siden opdateret med de nyeste studiejobs, og der vil derfor hele tiden være rigtig mange muligheder for at finde et fedt studiejob. Derfor anbefaler vi her hos Studenterguiden, at du indskrænker din søgning. Hvis det er en af de større studiebyer du søger job i, så vælg den by du vil fortrække at arbejde i, og vælg derefter om du søger Studiejob, Praktik/Graduate eller en Fuldtidsstilling/Vikariat. Hvis du er åben for at arbejde i hele landet, kan du vælge Hele Danmark i stedet for en specifik by, og så er det bare om at gå på opdagelse. Du kan både finde jobs fra store og små virksomheder, jobs med mulighed for nattearbejde og fleksible tider, stillinger der kræver mange kompetencer og meget mere. Så uanset hvad du søger, så skal du nok finde noget der falder lige i din smag og interesse. 

Der er skam også muligheder for dig, der er ved at være færdig med en kandidatuddannelse. Her kan du nemlig finde forskellige trainee forløb, spændende graduate programmer og tiltrækkende kandidatjobs der kan være med til at sætte gang i din fremtidige karriere og kaste dig ud i det eventyrlige erhvervsliv.

 

Vær godt forberedt

Det er altid en god ide at være velforberedt, specielt når det handler om at søge job. Før du kaster dig ud i at finde det perfekte studiejob, kan du læse lidt om hvordan du bærer dig af. Her på siden har vi gjort det muligt for dig at læse lidt om hvordan du finder et godt studejob, hvad du skal huske inden du søger, hvad der skal stå i dit cv, og mange andre gode fif, så du er klar til at kaste dig ud i jobsøgningen. Tjek de fire kategorier, og se om du ikke kan få et skub i den rigtige retning, så du kan være helt forberedt til din kommende jobsøgning.

 

Studiejob, Netværk og Erfaring

Læs lidt om fordelene ved at have et studiejob. Det er ikke kun økonomien der får glæde af et job – du får også arbejdserfaring og muligheden for at udvide dit netværk. Det er de færreste der får ønskejobbet lige efter de er færdiguddannet, men det skader jo ikke at kæmpe for det allerede som studerende. Med et relevant studiejob og noget praktisk erfaring kan du komme rigtig langt, når du engang skal på arbejdsmarked. Hvis du får et relevant studiejob, skaber et stærkt netværk og knokler med dit studie, så skal du nok nå langt, og så er udsigterne til drømmejobbet måske ikke så tossede. Det gælder om at gre sig selv attraktiv overfor kommende arbejdsgivere. Læs om hvordan du får et godt netværk, brugbar praktisk erfaring og et relevant studiejob der pynter på Cv´et.

 

Sådan vælger du det rigtige studiejob

Du tænker måske, at du bare skal ud og have et studiejob hurtigst muligt så du kan betale din husleje, men der er flere ting du bør overveje inden du siger ja til et job. Lønnen kan for nogle være afgørende, for at alle udgifter kan betales, men når du skal vælge det rigtige studiejob, bør du også tænke på den erfaring og de kompetencer du kan få ud af jobbet. Under ”Sådan vælger du det rigtige job” kan du læse lidt om det, som titlen selvfølgelig antyder – hvordan du vælger rigtigt. Dette er oplagt for dig der ikke har haft et studiejob før og måske lige bør sætte nogle ord på dine fremtidige mål. – hvad vil du gerne opnå med dit studiejob?

 

Dit CV, Din ansøgning og Jobsamtalen

Din kommende arbejdsgiver søger noget helt specielt, og selvom du måske er fuldt ud kvalificeret, så nytter det ikke noget, hvis du ikke kan vise, at du er den rette til jobbet. Et CV og en ansøgning skal vise hvem du er, hvad du kan og hvorfor du søger lige præcis dette job. Hvis du ikke kan kommunikere dine evner, så er det svært at få job, uanset om det er et studiejob eller en fuldtidsstilling. Hvis du synes det trækker tænder ud at skrive CV og ansøgningen, så kan du lige læse dig til nogle gode tricks her, inden du kaster dig ud i det. Du kan også få et indblik i hvordan du forbereder dig til selve jobsamtalen, og hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du kaster dig ud i et job.

 

Husk også: Dine rettigheder

Måske tænker du, at det ”bare” er et studiejob, men derfor bør du ikke glemme dine rettigheder. I mange tilfælde gælder nogle helt specifikke regler og der er visse ting du har krav på, selvom det ”kun” er et studiejob. Som for eksempel bør du have en ansættelseskontrakt, som er underskrevet af både dig og din arbejdsgiver. Denne kontakt er din sikkerhed på arbejdspladsen, så sørg for at læse den godt i gennem. Her kan du læse lidt om, hvad du bør have styr på i forbindelse med din ansættelse, og hvilke krav og rettigheder du kan have til din arbejdsplads og arbejdsgiver. Det er altid godt at have styr på, hvad du har ret til.

 

Tilføj et studiejob:

Her i Studenterguiden.dk's sektion med studiejob finder du de mest interessante og populære studiejob. Er du ejer af en virksomhed, som søger studerende til studiejob, eller færdige kandidater til fuldtidsjob, og kunne du tænke dig at få et opslag på Studenterguiden.dk?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 44 40 81 78 eller via e-mail: salg@studenterguiden.dk, hvor du uforpligtende kan få mere information om annonceringsmulighederne på Studenterguiden.

Det synes brugerne om vores jobsektion

★★★★★
5 5 1
Great job. It is really one the easiest ways to search for a job.

★★★★★
5 5 1
Job sections are well made....

★★★★★
5 5 1
Jeg er tilfreds, men har ikke brugt studenterguiden.dk særlig meget, så jeg har ikke så stort et grundlag at vurdere på.