Carte Blanche


Hvis du er vild med mad fra det franske køkken og befinder du dig i København? Så er Carte Blanche netop stedet for dig! Hos Restaurant Carte Blanche på Østerbro er omdrejnings-punktet retter fra det klassiske franske brasseriekøkken lavet fra bunden og serveret til ganske rimelige priser. Restauranten Carte Blanche i København finder du beliggende på adressen Dag Hammarskjolds Alle 1B.

Man vælger selv en 2-, 3- eller 4-retters menu fra kortet, som byder på tre af hver af forretter, hovedretter og desserter. Hertil serveres et lille udvalg af vine, flest franske, men andre lande og verdensdele er også repræsenteret på kortet, der desuden byder på flere vine på glas. Prisniveauet på vin er ligeledes ganske tilforladeligt. Efter middagen er der mulighed for en cocktail eller en kop kaffe, og maden kan nydes enten inde i den hyggelige restaurant eller på det brede fortov foran, når vejret er til det.

På menukortet finder du en masse lækre retter, og du er næsten sikker på at finde noget, der falder i din smag. Her bliver al maden tilberedt med sans for kvalitet og god smag, og på denne måde er du sikker på at få serveret et måltid mad af allerhøjeste kvalitet, når du vælger at spise hos Carte Blanche. Restauranten bestræber sig på, at du altid får en god madoplevelse. 

Ønsker du at nyde denne gode mad derhjemme? Så er dette også en mulighed for dig, idet Carte Blanche tilbyder take-away. På denne måde kan du nyde restauranten lækre mad hjemme hos dig selv. Du skal blot hente maden i restauranten, så du kan få afprøvet den gode mad i hjemlige omgivelser.

Hvis du gerne vil nyde maden i restauranten men gerne vil undgå ventetid, er det muligt at bestille et bord. Tjek hjemmesiden ud eller kontakt restauranten direkte, hvis du ønsker at reservere bord eller vide mere om menuen.
Adresse

Dag Hammarskjolds Alle 1 B
2100 København Ø


Kontakt info

Telefon: 35 43 31 25


Website

Carte Blanche's website