Norrlyst


Søger du en lækker restaurant i hjertet af København, som serverer mad som er lavet af gode råvarer med rene smage? Så er Norrlyst måske lige stedet for dig. Norrlyst i København er placeret på adressen Kompagnistræde 8. Denne centrale placering gør det yderst nemt for dig at komme forbi, hvis du eventuelt befinder dig på strøget i forbindelse med en shoppingtur. Slut din shoppingtur af med en tur ud at spise på Norrlyst, hvor du får en yderst lækker spiseoplevelse.

I restauranten bliver der fokuseret på gode råvarer som er tilpasset sæsonen, så deres råvarer altid af allerhøjeste kvalitet. Derfor er menukortet varierende i løbet af året, så der altid er noget nyt, spændende og velsmagende mad på menuen. Hos Norrlyst bliver der både serveret lækkert mad til frokost og til aften. Så hvad end du skal ud og have frokost med studiekammeraterne eller en lækker aftensmads-date med kæresten, så er dette muligt hos restaurant Norrlyst. Priserne er ikke nødvendigvis SU venlige, men egner sig til en middag, hvor du virkelig skal fejre noget eller hvis du ønsker at forkæle dig selv. 

Til frokost finder du en masse lækre klassikere på menukortet. Du kan blandt andet vælge imellem en masse lækkert smørrebrød samt noget dessert. Du kan eksempelvis få et lækkert stykke smørrebrød med enten laks, sild, kartoffel, blomkål eller tartar. Til dessert kan du få solbærkompot, hvid chokoladecreme med syrlige havtorn og lakrids eller en ostetallerken. Dertil kan du vælge at slukke tørsten i en lækker fadøl, special øl eller en lækker vin. På aftenmenuen finder du altid omkring tre eller fire aftenretter, hvor du både kan vælge mellem forret, hovedret og dessert. På denne måde kan de give garanti for, at alle deres retter er friske og passer til sæsonen. Eksempel på deres forretter er tartar eller laks, en hovedret kan bestå af okseskank eller torsk og afslutningsvis kan desserten bestå af det samme som blev nævnt til frokost desserten. Deres lækre udvalg vil helt sikkert få dit mundvand til at rende.

På deres Facebook side bliver deres smørrebrød rost til skyerne, og det bliver blandt andet beskrevet som “en opgradering af det traditionelle smørrebrød”. Har du lyst til at læse flere af de flotte anmeldelser fra gæsterne, så kan du med fordel tjekke deres Facebook side ud. Her kan du også blive opdateret på deres menu, deres tilbud og andre relevante ting omkring restauranten.

Det vigtigste formål for restauranten er at give deres gæster den bedste madoplevelse. Dette sker i hyggelige omgivelser og med uhøjtidelige rammer, så der er plads til alle her. Hvis du gerne vil have en madoplevelse lidt ud over det sædvanlige i hjertet af København, så finder du netop dette her. Restaurant Norrlyst bliver rost af deres tidligere gæster, så hvorfor ikke tjekke stedet ud selv, om det er noget for dig? Tjek deres sociale medier eller deres hjemmeside ud, hvis du ønsker at vide mere, inden du besøger deres restaurant.

Norrlyst er også at finde på Instagram. Her kan du tjekke deres billeder ud af restauranten, deres mad samt deres friske ingredienser. Dette vil helt sikkert friste dig til at anlægge restauranten et besøg.
Adresse

Kompagnistræde 8
1208 København K


Kontakt info

Telefon:  61 42 95 81
Email: info@norrlyst.dk


Åbningstider

Mandag – torsdag: 12.00 – 21.00
Fredag – lørdag: 12.00 – 23.00
Søndag: 12.00 - 16.00


Website

norrlyst.dk