Tapas Revolution


Du har sikkert hørt om Running Sushi – men hvad siger du til Running Tapas? Dette kan du opleve ved Tapas Revolution på adressen Halmtorvet 18 i København! Her kan du sidde i to timer og serveret en masse god tapas, og spise alt det, du lige har lyst til. Hos Tapas Revolution sidder du omkring et madbånd, hvor de lækre tapas retter bliver serveret direkte på bordet til dig, så du kan tage netop dem, du ønsker at smage.

 Running Tapas er et nyt koncept, og er den første af sin slags på Sjælland. Dette finder du 5 minutters gang fra Hovedbanegården, så hvad end du bor i København, eller bor udenbys og ønsker at komme her forbi til en omgang Running Tapas, så er det nemt at komme hertil.

 Tapas er lækre små retter, som er både spansk, nordisk samt middelhavs inspireret, og til disse nydes ofte et glas vin. Konceptet hos Tapas Revolution fungerer således, at du køber Running Tapas adlibitum, så du kan spise al den tapas, du har lyst til. Menuen hos Tapas Revolution er skiftende efter årstiden, men består hovedsagligt af spanske og nordiske anretninger. Du kan både finde forskellige kød, fisk og skalddyr, men du kan også finde forskellige vegetariske og veganske retter, så der er noget til enhver. Hvis du har haft lyst til at høre om dagens menu hos restauranten, inden du tager et smut ind forbi, så kan du ringe ind, for at høre om den aktuelle menu.

Er du typen, der godt kan lide at bestille din mad adlibitum, så du er sikker på, at du bliver mæt, og kan du samtidig godt lide en god omgang tapas? Så er stedet Tapas Revolution oplagt til dig, hvor du kan nyde en masse lækker mad, og her er du sikret at gå mæt og tilfreds fra stedet. 

Hvis dette lyder som noget for dig, så book dit bord allerede i dag! Du kan enten ringe og bestille dit bord, sende en mail eller anvende deres online-booking – der er altså rig mulighed for at booke bord, hvis du ønsker en omgang lækker Running Tapas.

Hvis du ønsker en aften med lækker tapas, god vin og dejligt selskab, så er Tapas Revolution helt sikkert noget for dig! Her får du serveret lækkert mad i hele to timer, hvor du kan nyde både forret, hovedret og dessert, hvor du får smagt lidt af hvert på smagspaletten. Lyder dette som noget for dig? Så reserver allerede dit bord i dag, enten på telefon, mail eller online, og du er sikret at få en god aften! Hvad end du befinder dig i København eller kommer udenbys fra, så er det nemt at komme et smut forbi Tapas Revolution, så der er ingen undskyldning. Bestil bord allerede i dag, for at opleve Sjællands første Running Tapas!
Adresse

Halmtorvet 18, 1700 København V


Kontakt info

Telefon: 50 12 44 66
Mail: info@tapasrevolution.dk


Åbningstider

Søndag - Torsdag 17.00 til 22.00
Fredag - Lørdag 17.00 til 24.00


Website

www.tapasrevolution.dk