Shezan

Shezan


Shezan er en spændende pakistansk restaurant, der tilbyder sine gæster traditionelle og velsmagende pakistanske retter og specialiteter. Restaurant Shezan ligger placeret i midten af København på Viktoriagade 22 - kun et stenkast fra Hovedbanegården. Parkeringsmulighederne er gode og bussen stopper tæt på Shezan.

Menukortet

Menukortet på Shezan frister med autentiske pakistanske retter tilberedt efter traditionelle opskrifter, så du som gæst får det bedste fra Pakistan. Da pakistansk mad som udgangspunkt er ret krydret, så har Shezan valgt at tilbyde alle retter med valgfrie styrkegrader - du kan som gæst selv vælge "styrkeniveauet", så ganen kan følge med. Tjenerne på Shezan er altid klar til at hjælpe dig med valget af styrke og retter. Menukoret byder bla. på følgende lækre retter:
Papadam - Store sprøde chips lavet af kikærtemel og krydderier
Chicken Tikka Salad - Små flamberede kyllingestykker med salat og hvidløgsdressing
Lamb Bhuna - Lammestykker i tyk karrysauce med specielle krydderier og tomater
Lamb Karahi - Lam stegt i pakistansk wok med tomater, capsician, garneret med frisk ingefær og koriander
Chicken Tikka Masala - Flamberede kyllingestykker i karry med grøn peber og tomater
Chicken Kashmiri - Stegt kylling i mildt krydret flødesauce med mango og mandler
Beef Palak - Oksekød med spinat og krydret sauce

Priserne

Priserne på Shezan er yderst fornuftige og du kan spise rigtigt godt for under 200 kroner. Langt de fleste hovedretter koster omkring 100 kr. og en forret koster fra 19 kr. til 45 kr.

Stemningen

Stemningen på Shezan er hyggelig og indretningen er holdt i traditionel pakistansk stil. Personalet er venlige og kan rådgive om alt du ønsker at vide om maden. Skal du prøve det pakistanske køkken for første gang eller elsker du bare pakistansk mad, så er Restaurant Shezan ikke til at komme uden om.


Adresse

Viktoriagade 22
1655 København V


Kontakt info

Telefon: 33 24 78 88


Åbningstider

Alle dage:
11.30 - 23.30


Website

Shezan's website


Shezan
Shezan
Shezan
Shezan