Restaurant Nærvær


I København er der mange lækre restauranter at vælge imellem, hvis du skal have noget lækkert frokost eller aftensmad. Én af disse er Restaurant Nærvær. Restaurant Nærvær i København er et sted for dig, som har lyst til mad, drikke, kvalitet og rolige omgivelser med en perfekt udsigt. Alt dette får du netop hos denne restaurant. Du finder restauranten beliggende på adressen Strandgade 87E.

Hos Restaurant Nærvær er du sikker på at serveret mad af god kvalitet. Her anvender de nemlig kun de bedste råvarer. Deres menukort er skiftende i takt med sæsonen, og på denne måde er du sikker på, at du får serveret mad af de mest friske råvarer. Derfor er kvaliteten og smagen af maden i top.

Menukortet byder på cirka 15 retter som er skiftende. På menuen finder du både grønt, fisk, skaldyr og enkelte kødretter. Derudover finder du blandt andet diverse bar snacks, frokost retter, desserter og aftenretter i form af både kolde retter og varme retter. Alle disse retter er mindre retter, og de anbefater derfor 3-4 retter til middag.

Placeringen for Restaurant Nærvær kunne næsten ikke være bedre med en bedre udsigt. De beskriver det selv som Københavns bedste udsigt, idet de har vandet og Inderhavnsbroen som udsigt, idet Restaurant Nærvær ligger smukt placeret som et anker mellem Nyhavn og Christianshavn Kanal.

Hvad end du søger et sted, hvor du kan spise frokost eller aftensmad, eller måske blot søger et sted at få et godt glas vin eller en lækker cocktail, så er alt dette muligt hos Restaurant Nærvær. Deres udvalg af vin kommer fra hele verdenen, og de har mere end 25 vine på glas, men de har også et stort udvalg i deres vinkort af flasker i forskellige prislejer.

Hvis du søger en restaurant i København med en perfekt udsigt som serverer lækkert mad til både frokost og aften, så er Restaurant Nærvær i København helt sikkert det oplagte sted for dig.
Adresse

Strandgade 87E
1401 København


Kontakt info

Telefon: 77 30 12 11
Email: booking@naervaer.dk


Åbningstider

Søndag - tirsdag: 12.00 - 22.00
Onsdag - torsdag: 12.00 - 23.00
Fredag - lørdag: 12.00 - 24.00


Website

https://naervaer.dk/