Gro Spiseri


Restauranten er beliggende på Æbeløgade 4 i København, hvor du vil blive ført op til en rigtig fin tagterrasse. Ejerne beskriver restauranten som en smuk grøn oase i byen, hvor du altså har mulighed for at trække dig tilbage for storbyens støj og stress for en stund.

Gro Spiseri består af et lille team af fremragende kokke og medarbejdere, hvor kokkene vil være tilstede hele aftenen, mens de tilbereder, serverer og passer gæsterne i det hyggelige drivhus. Maden serveres på delte tallerkener, så I på denne måde kan dele maden, og dermed får denne intime oplevelse. Det er deres mission at skabe et spisested, som er hævet over byens travlhed nedenfor. De vil gerne skabe en ramme for, at du får en uformel og social madoplevelse, som tilligemed er baseret på økologi, hvor mange af råvarerne er leveret til dem fra lokale producenter. Netop derfor skifter menuen fra sæson til sæson, men der vil altid være et godt udvalg af naturlige vine, øl og andre ikke-alkoholdige drikkevarer at vælge mellem.

Det er ikke til at vide, hvad der venter dig for enden af trappen, der snor sig på siden af en bygning på Østerbro, som fører dig op til Danmarks første tagfarm. Kommer du i sommerperioden, maj til september, kan du komme til morgenmad, hvor du vil blive serveret en rigtig lækker vegetarisk og 100 % organisk morgenmad. Du kan også vælge at komme til frokost i stedet, hvor du vil blive serveret en 3-retters menu, som er baseret på produkter og råvarer fra de lokale landmænd, fiskere mm. Derudover kan du fra marts til november vælge en lækker 6-retters menu, eller fra april indtil oktober en dejlig vegetarisk ret. Fra november til marts er det muligt at nyde en 3-retters menu med forret, hovedret og en lækker dessert. Til slut kan du i december og januar nyde en smagfuld 7-retters vinter- og julemenu. Derfor har du således muligt for af prøve noget forskelligt afhængigt af, hvornår på året du kommer.

Selvom du får en helt fantastisk madoplevelse på Gro Spiseri, må man ej forglemme, at du kommer op til en oase af blomster og planter, som også gør oplevelsen endnu mere speciel; især i sommerperioden. En masse solsikker, blomster i alle farver og andre smukke blomster præger hele tagterrassen, og man kan derfor næsten ikke blive andet end i godt humør, når man går derop. Hvis du ønsker at forkæle dig selv med en hyggelig og speciel oplevelse, kan vi varmt anbefale at tage på Gro Spiseri.
Adresse

Æbeløgade 4
2100 København


Kontakt info

Telefon: 50 36 81 47


Åbningstider

Torsdag - mandag: 17.30 – 01.00
Tirsdag - onsdag: Lukket


Website

https://www.grospiseri.dk