Restaurant Rio Bravo


Hvis du er vild med danske klassikere, så er Restaurant Rio Bravo med stor sandsynlighed et sted, der vil falde i din smag. Her får du store portioner til rimelige priser i hyggelige omgivelser i hjertet af København. Helt konkret finder du Restaurant Rio Bravo på Vester Voldgade 86. Dette er få minutters gang fra Hovedbanegården, hvorfor du hurtigt og nemt kan komme dertil.

Når du træder ind ad dørene hos Restaurant Rio Bravo, vil du hurtigt lægge mærke til den særlige indretning, som er præget af brunlige og rødlige nuancer. Robuste møbler af træ, dæmpet belysning og det røde tæppe, der pryder gulvet i restauranten, skaber altså de fysiske rammer for en hyggelig atmosfære. Det søde personale vil stå klar til at betjene dig og give dig en god oplevelse – fra start til slut.

Menukortet hos Restaurant Rio Bravo er inddelt i en frokostmenu og aftenmenu. Hvis du er interesseret i at smage noget fra aftenkortet til frokosttid, er der også mulighed for det.
Besøger du restauranten ved frokosttid, kan du først og fremmest vælge mellem et stort udvalg af smørrebrød, samt sild og fisk. Hvis du er vegetar, tilbyder restauranten også en vegetar ret. Kommer du om aftenen, vil du skulle vælge mellem et udvalg af spændende forretter, hovedretter og desserter. Her er der alt fra den klassiske rejecocktail til en god omgang wienerschnitzel med stegte kartofler og ærter. Hvis du har plads til en smule dessert, kan det være, at pandekager med is og syltetøj eller varm æbletærte med vaniljeis kan friste dig. Mulighederne på Restaurant Rio Bravo er mange! Du kan også vælge den 3-retters menu, som restauranten på forhånd har sammensat til deres gæster. Dette er en god mulighed for dig, der gerne vil have den ultimative madoplevelse på Restaurant Rio Bravo. For at fuldende madoplevelsen, kan du vælge mellem de mange drikkevarer, som restauranten tilbyder. Her finder du alt fra almindelige sodavand og flaskeøl til Gammel Dansk, rødvin og hvidvin.

Bor du desuden i København, og har du lyst til at nyde en god portion mad i hjemlige omgivelser? Så kan du også få bragt de mest populære retter fra Restaurant Rio Bravo hjem til dig. Maden bliver bragt ud via Just Eat.

Har du lyst til at smage god omgang bøf bearnaise, hakket grillbøf eller andre danske klassikere i København, så kan vi varmt anbefale dig at besøge Restaurant Rio Bravo. Her får du lækker mad og store portioner i hyggelige omgivelser.
Adresse

Vester Voldgade 86, 1552 København V


Kontakt info

Telefon: 33 11 75 87
E-mail: booking@riobravo.dk eller riobravo@hotmail.dk 


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.30 - 01.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 05.00
Søndag: 17.00 - 01.00


Website

Restaurant Rio Bravo's website