Cholon by Lâm Lê


København er fyldt med lækre spisesteder, og Cholon by Lâm Lê er bestemt ingen undtagelse. Her finder du asiatiske lækkerier, der får munden til at løbe i vand. Helt konkret har den asiatiske restaurant sin beliggenhed på Vingårdstræde 21 i hjertet af København og med gåafstand til bl.a. metrostationen på Kongens Nytorv. Mere centralt bliver det ikke.

Maden hos Cholon by Lâm Lê er generelt bygget op omkring den populære kinarulle - cholonrullen, og du kan derfor være sikker på, at de i restauranten har styr på, hvad de laver og dermed serverer for deres gæster. På menukortet finder du bl.a. et udvalg af lækre ruller fyldt med spændende kombinationer af krydderier, kød og grønt. Du har også muligheden for at vælge mellem asiatisk inspirerede salater, eller spørge det søde personale efter dagens ret. Du finder menukortet på restaurantens Facebook-side. Cholon by Lâm Lê er noget for dig, der ønsker at prøve noget nyt, men også for dig, der i forvejen har en forkærlighed for asiatiske specialiteter. Desuden har restauranten i skrivende stund (januar 2021) en bedømmelse på 4,7 ud af 5 stjerner på deres Facebook-side, hvilket bestemt fortæller lidt om restaurantens popularitet. Er du nysgerrig, kan du hoppe ind på Facebook, hvor du kan læse tidligere gæsters anmeldelser af Cholon by Lâm Lê.

Går du en travl uge i møde? Så kan det være, du skal lette arbejdsbyrden i køkkenet en af dagene ved at bestille lidt take away - hvis budgettet tillader det, naturligvis. Cholon by Lâm Lê er heldigvis også at finde på Wolt, og der er derfor næsten ingen undskyldninger for ikke at smage på de asiatiske specialiteter. 

Du kan finde Cholon by Lâm Lê på Instagram ved at følge linket her. Instagram-profilen gemmer bl.a. på farverige billeder af den lækre mad og opdateringer om nye tilføjelser til menukortet. Uden tvivl et besøg værd. Og hvem ved? Måske Cholon by Lâm Lê bliver dit nye favorit spot i København, når menuen står på lækre cholonruller og andre asiatiske lækkerier.
Adresse

Vingårdstræde 21
1070 København


Kontakt info

Telefon: 25 94 70 70 
E-mail: cholon@cholon.dk


 


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag - søndag: 11.30 - 19.30


Website

Cholon by Lâm Lê's website