L'éducation Nationale

L'éducation Nationale


Skal det være rigtigt fint og fransk, til en rimelige pris, så bør du prøve L'éducation Nationale, der er en fransk bistro.

På L'éducation Nationale serveres der fine franske retter. Drikkelsen er også fransk og der kan vælges mellem vine, ciders, eller champagne. Du bør reservere 2-3 dage før du ønsker at spise på L'éducation Nationale.

20 ans anniversaire 1992 - 2012
 
L´éducation Nationale er en gammel kærlighedshistorie
om den ægte franske bistro der møder de bonerte danskere tilbage i året 1992 – og stadigvæk i dag forfører til en aften i selskab med autentisk mad og vin over de ternede duge – og lader Pisserenden forvandle til et andet Paris.
 
Den galliske hane galer på 20. år - og stadigvæk til melodien om, at de gamle franske klassikere skal man vel ej røre og omfortolke - for heri ligger hele kulturskatten, minderne og genkendelsens berusende smag – må man sige den nationale uddannelse!
 
Bienvenue & à table...
Eric & Nanna

Bistrot, bistrot...

Ordet bistrot siges at stamme fra det russiske ord bistro som betyder hurtigt - med andre ord et sted hvor du hurtigt og uformelt kan få stillet din sult - og det være sig på alle tider af døgnet.

Vi begynder vores frokostservering - hvor du finder mange af de klassiske franske frokostspecialiteter kolde som varme - kl. 11.30 til 16.00

Aftensmenuen kan der vælges fra, fra kl. 17.30 til 22.00, hvor dog kun køkkenet lukker ned - både som á la carte-kort, eller du kan vælge vores månedens menu Menu de L´anniversaire (vores 20 års fødselsdagsmenu)  til kr. 299,-  I dette specielle år giver vi en aperitif på huset ved køb af 3-retter fra kortet..

Søndag åbner vi først kl. 17.00 - hvor vi serverer et begrænset menukort - dog altid med de fleste af bistroens klassikere samt dagens menu til kr. 299,- Køkkenet lukker kl. 21.00, med mindre at der er forreserveret til senere.

Adresse

Larsbjørnsstræde 12
1454 København K.


Kontakt info

Telefon: 33 91 53 60


E-mail: mail@leducation.dk


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 17.00 - 24.00


Torsdag - Lørdag: 16.00 - 01.00


Køkkenet alle dage: 17.00 - 22.00


Website

L'éducation Nationale's website


L'éducation Nationale
L'éducation Nationale
L'éducation Nationale
L'éducation Nationale