Tandoori Masala


God gammeldags indisk mad, autentisk stemning og hyggelig atmosfære. Lyder god indisk mad og stemning som noget for dig? Så må du helt sikkert ikke snyde dig selv for et besøg på restauranten Tandoori Masala, der er en indisk restaurant i København på adressen Halmtorvet 5.

Restauranten er grundlagt af Mahmood Ul-Hussain, der er oplært på en indisk restaurant i Yorkshire i England. Efter sin ankomst til Danmark arbejdede han som svejser på en kagefabrik, men nogle år efter ankomsten gik hans drøm i opfyldelse, da han åbnede en lille grillbar med traditionel fastfood samt et lille udvalg af indiske og pakistanske specialiteter. Den største drøm blev dog opfyldt, da han åbnede den indiske restaurant “Indian Mahal”. Denne solgte han dog for derefter at koncentrere sig om en atter ny restaurant nemlig Tandoori Masala. Efter Mahmoods død i 2012, lever hans sjæl atter videre i restauranten Tandoori Masala, hvor du kan få en helt fantastisk indisk spiseoplevelse i København.

Restauranten er centralt beliggende tæt på Hovedbanegården, så der er ingen undskyldning for ikke at komme dertil. Den lille fine indiske restaurant er indbydende med en simpel indretning krydret med enkelte indiske genstande. Tandoori Masala er indehaver af titlen “Great Curry Master”, hvilket betyder, at Tandoori Masalas madlavning er af høj standard, og at der ydes en god service.

Tandoori Masala tilbereder god gammeldags indisk pakistansk mad. De omfavner dine smagsløg med nøje afstemte krydderiblandinger i de mange autentiske indiske madretter. På det overdådige menukort er udvalget bredt, og hvis det er svært at vælge mellem de mange spændende retter, kan du prøve en af de i forvejen sammensatte menuer, så du kommer lidt bredere rundt i menukortet. F.eks. består menu 1 af pappadams, chutney, butter chicken, balti lamb, basmatiris, butter naan, raita og salat. Der er ting, der går igen i de forskellige menuer, men de største retter vil variere fra menu til menu. Der er altså mulighed for at prøve en masse forskellige retter, hvis du bestiller måltidet som menu. Hvis du ikke er til menu-konceptet, er der selvfølgelig også mulighed for at bestille a la carte. 

Der er et stort udvalg af spændende indiske retter, herunder bl.a. den velkendte Butter Chicken og Chicken Masala. Desuden er der også et stort udvalg inden for balti-retter, der er en særlig tilberedning fra det nordlige Pakistan, hvor ingredienserne steges ved høj temperatur. Det indiske køkken er generelt kendetegnet ved intense, krydrede og aromatiske smage, og er således en oplevelse du med garanti ikke vil gå glip af! Det er kræs for dine smagsløg, så det er bare om at komme afsted.

De mange smage kan være en helt ny verden for dig som besøgende, men det venlige og kompetente personale står klar til at rådgive dig om de mange lækre retter på menukortet.

Tandoori Masala i København er oplagt at besøge med både venner, familie eller kollegaer. Den autentiske stemning og den fantastiske mad gør det også til et sted, der er optimalt at besøge i enhver anledning. De mange retter på menuen og et koncept med at dele al den forskellige mad er også en god grund til at lade Tandoori Masala danne rammerne for en hyggelig aften for dig og dine nære. Der vil helt sikkert være noget til enhver smag, og du vil få en spiseoplevelse ud over det sædvanlige. Vegetarer er også mere end velkomne, da der uden tvivl også vil være noget på menukortet for denne.

På deres Facebook får Tandoori Masala 4,4 ud af 5 mulige stjerner, hvilket vidner om, at stedet helt klart er et besøg værd. Fantastisk velsmagende mad, god stemning, et stort udvalg og fair priser er blot få af de ting, der især fremhæves ved Tandoori Masala af tidligere besøgende.

Det kan altså kun gå for langsomt med at besøge stedet, og du vil helt sikkert ikke fortryde. Når du først har besøgt Tandoori Masala én gang, kan det med garanti siges, at det hverken var din første eller din sidste gang!
Adresse

Halmtorvet 5
1700 København V


Kontakt info

Telefon: 33 22 14 30


Åbningstider

Alle dage: 17.00 - 22.00


Website

https://www.tandoori-masala.dk/