Salon HairLab

Salon HairLab


Velkommen til den mest kreative frisør på Frederiksberg!

HairLab går efter at fremhæve det unikke, det sjove og det smukke i hver kunde - uanset om du er til det klassiske eller det alternative look. Det altid smilende og imødekommende personale står klar til hver en tid (også om søndagen!) for at sikre sig, at du som kunde får den mest optimale behandling fra start til slut. Er du den modige type, mestrer de hos HairLab de mere utraditionelle ting, som f.eks. Crazy Color, raccoon tail, ombre og dip in. Dertil skal også nævnes, at alle farver er uden ammoniak, så du kan sætte dig trygt til rette i stolen og lade de professionelle kæle om dit hår.

Hos HairLab har de to helt specielle behandlinger til dit hår som er meget populære. Det drejer sig om:
Thermo-cut, som er en procedure, der er især velegnet til langt slidt hår, der har tendens til at spalte. Håret klippes med opvarmede elektriske sakse som gør, at de behandlede spidser bliver forseglet, håret bevarer fugten bedre og bliver sundere.
Keratin behandling er en luksuriøs behandling, der genskaber hårets skællag og fjerner krus. Behandlingen er velegnet til alt slags hår og gør hårpragten glat, fløjlsagtig, blankt at se på og let at sætte.

Ingen grund til at vente - Book tid nu!

HairLab på Frederiksberg er meget mere end bare en frisørsalon. Udover selvforkælelse til dit hår, tilbydes der også manicure og pedicure, samt gelenegle. Deres negleteknikere bruger udelukkende kun kvalitetsprodukter fra f.eks. ORLI, OPI og EzFlow. Skulle øjenvipperne også trænge til lidt mere intensitet, udføres der også single lash extensions til en meget overkommelig pris.

Sidst men bestemt ikke mindst, kan du hos HairLab bestille massageterapi hos en ekstremt dygtig mandlig massør. Han tilbyder manuel massage af forskellige slags: sports-, afslapnings-, anti-cellulit-, børne- eller hot stone massage mm. Dette er desuden til ret favorable lave priser. Efter en garanteret lækker behandling hos HairLab, vil du sikkert ønske at andre skal have samme oplevelse, hvor du derfor kan købe gavekort til alle behandlinger i salonen.

Gør noget godt for dig selv og book en tid med det samme!

På Studenterguiden.dk kan vi kun give de varmeste anbefalinger af HairLab og vil anbefale alle til at tage et smut forbi salonen på Frederiksberg. De dygtige ansatte står klar til at tage godt imod dig alle ugens dage, og hos HairLab får du hele pakken af forkælelse samlet under ét tag, så du sparer bøvlet for at køre hele byen rundt. Book din tid allerede i dag - Du vil med garanti ikke fortryde det.
Adresse

Rosenørns Alle 6, 1634 Kbh V


Kontakt info

Telefon: 60 66 65 50


E-mail: info@hairlab.dk


Åbningstider

Mandag: 10.00 - 19.00
Tirsdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: 10.00 - 19.00
Torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 10.00 - 19.00


Website

Salon HairLab's websiteSalon HairLab
Salon HairLab
Salon HairLab
Salon HairLab