FOOD CLUB


Lige ved Sortedam Dossering, nærmere på adressen Sortedam Dossering 7c finder du Madklubbens nye hjertebarn FOOD CLUB. På FOOD CLUB er konceptet, at du selv forsyner dig med mad og drikke fra et lang tag-selv-bord i restauranten.

Madklubben har efterhånden sat et solidt præg på den danske madscene, og nu udvider de med endnu et nyt hjertebarn, nemlig FOOD CLUB. På FOOD CLUB vil du blive mødt af en behagelig atmosfære, hvor den hyggelige stemning i restauranten skaber rammerne for en god oplevelse.

På FOOD CLUB er konceptet anderledes, da der er opstillet et langt tag-selv-bord, hvor du selv går op og forsyner dig med både mad og drikke. FOOD CLUB revolutionerer altså buffet-oplevelsen og forsøger at vise, at et buffet sagtens kan danne ramme om en velsmagende kvalitetsmiddag, hvor lækre, grønne og friske råvarer er i højsædet. Og det må helt klart siges at være lykkedes!  

På tag-selv-bordet er der lækker mad og drikke så langt øjet rækker. Du finder alt, hvad hjertet begærer, og du kan således være helt sikker på, at du finder noget, der vil falde i netop din smag. Tag-selv-bordet er fyldt med lækre retter, der er lavet med et stort fokus på årstidens grøntsager, økologi, frilandskød og bæredygtighed. FOOD CLUB knuselsker grøntsager og mener, at grøntsager fortjener al den kærlighed og respekt, som en restaurant kan give dem. Derfor bliver du altid mødt at en lækker grøn buffet, der hver dag sammensættes med sæsonens grøntsager af de kompetente kokke. Du kan altså være sikker på, at du vil få en gastronomisk oplevelse, der er helt i top, når du slår dig løs i det indbydende og overdådige tag-selv-bord bestående af velsmagende salater, forskellige slags kød og sprøde fritter.

Hver uge skiftes udvalget i buffeten ud, og derfor vil du altid opleve et varieret udbud af lækker spise, når du besøger FOOD CLUB. For når du først har besøgt stedet én gang, vil det med sikkerhed hverken være første eller sidste gang, og med den skiftende buffet har du altid en god undskyldning for at komme igen og igen.

På tag-selv-bordet finder du altid et væld af drikkevarer, herunder sodavand, lemonade, øl, vin, bobler og kaffe. Også hvad angår drikkelse er der altså noget til enhver smag, og til enhver anledning, hvad end det skal være en helt rolig aften med familien eller måske en lidt vildere aften med vennerne.

Hos FOOD CLUB er alle velkomne. Det er altså oplagt at besøge stedet med både venner, familie eller kollegaer. FOOD CLUB mener, at nogle af de stærkeste bånd dannes, når man nyder et måltid sammen. Derfor er det muligt for alle at spise ved samme bord, når man besøger FOOD CLUB, da der vil være lækker mad og drikke til alle, uanset om man er vegetar, veganer, kødelsker, pescetar, flexitar eller noget helt sjette. 

På FOOD CLUB i København står de altid klar med åbne arme, når du kommer på besøg. Du vil opleve et sted med de helt perfekte rammer til en dejlig aften i hyggelige omgivelser, passende til enhver anledning. Når du spiser på FOOD CLUB, vil der som en stor bonus ikke komme en overraskelse, når du skal betale regningen. Det koster nemlig altid en fast pris at besøge restauranten i 1,5 time. Dog er prisen varierende ift. hverdag og weekend. Du betaler 275 kroner fra mandag til torsdag og 325 kroner fra fredag til lørdag. For denne faste pris kan du spise og drikke, alt hvad du har lyst til! FOOD CLUB har altså gjort det muligt for dig at få mad af høj kvalitet til rimelige priser.

Som en ekstra bonus kan du med god samvittighed besøge FOOD CLUB. Der ses nemlig en generel tendens til, at buffet er lig med madspild, men det er langt fra tilfældet hos FOOD CLUB. De arbejder nemlig for at mindske madspild så meget som overhovedet muligt. Derfor kan du hver dag fylde en boks fra Too Good To Go fra deres buffet til kun 49 kroner. Så du kan altid lige tage et smut forbi FOOD CLUB, hvis du en dag kommer sent hjem fra arbejde, og skal have noget hurtigt, men ikke mindst lækker mad.

På deres Facebook får FOOD CLUB 4,5 stjerner ud af 5 mulige, hvilket vidner om, at stedet helt klar er et besøg værd. Fantastisk mad, et sted for alle, et opmærksomt og kompetent personale og en hyggelig atmosfære er blot få af de ting, som tidligere besøgende især fremhæver ved stedet.

FOOD CLUB er altså et oplagt sted at besøge, hvis du elsker buffet, mad af høj kvalitet og absolut hyggelige omgivelser, hvor du kan nyde en masse god mad i det bedste selskab. Det kan altså næsten kun gå for langsomt med at få besøgt stedet, og det kan næsten med sikkerhed siges, at det hverken vil være første eller sidste gang, at du besøger stedet. Når du først har besøgt FOOD CLUB én gang, kan det garanteres, at du aldrig igen kan få nok af stedet igen, og der findes vel heldigvis altid en god undskyldning for at besøge stedet?
Adresse

Sortedam Dossering 7C
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 38 42 42 64
Email: noerrebro@food-club.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 17.00 - 00.00 (seneste ankomsttid 21.00)
Fredag - lørdag: 17.00 - 00.00 (seneste ankomsttid 21.30)
Søndag: Lukket


Website

https://madklubben.dk/