Wall Street Pub

Wall Street Pub


På Wall Street Pub finder du en hyggelig stemning, med gæster og personale i festhumør, samt meget billige øl og drinks.

Wall Street Pub giver dig og dine venner mulighed for at spille pool og bordfodbold og hygge og feste i glade omgivelser. Her er ingen DJ, men jukebox, så du bestemmer selv musikken.

Festen

I weekenderne er Wall Street Pub rammen en fest af større dimensioner, hvor både unge og lidt ældre sig fester og har det sjovt sammen. Priserne på Wall Street Pub som nævnt yderst fordelagtige og det er bestemt ikke dyrt at sl vejen forbi Wall Street Pub i weekenderne. Kælderen er normalt åben fredag og lørdag fra kl. 22.00 og er indrettet med bar, fodboldbord og rygekabine. Her er plads til 50 mennesker. Der er mulighed for at låne kælderen til private arrangementer, udenfor kælderens normale åbningstider. Ring for yderligere info.

Priserne

Priserne på Wall Street Pub er virkelig studenter-venlige og pubben reklamerer med et "nyt tilbud" hver eneste dag - her kan du læse mere om de gode tilbud på Wall Street Pub.

Tilbud på øl & drinks

Hver dag fra kl. 12.00 til 05.30 kan du købe en stor fadøl til kun 25 kr. 4 cl. af husets spiritus med sodavand for 43 kr. Fra kl. 12.00 til 18.30 er der dobbelt op på flaskeøl. Torsdagsbar fra kl. 12.00 til 05.30 er der dobbelt op på flaskeøl. Mandag/Tirsdagsbar fra 18.30 til 05.30 er der 10-kroners bar på små fadøl, husets spiritus, sodavand og diverse shots. Er du til drinks, cocktails og shots, så bliver du positivt overrasket over udvalg, der tæller over 100 forskellige cocktails, drinks og shots. Wall Street Pub på Facebook


Studenterrabatter

Nej, men priserne er i forvejen så studenter-venlige, at man næppe kan kræve mere.
Adresse

Gothersgade 2
1123 København K.


Kontakt info

Telefon: 33 14 77 42
E-mail: kontakt@wallstreetpub.dk


Åbningstider

Mandag - Lørdag: kl. 12:00 - 05:00


Website

Wall Street Pub WebsiteWall Street Pub
Wall Street Pub
Wall Street Pub
Wall Street Pub