CHÉ FÈ Øko-Trattoria


Ché Fè er Danmarks mest økologiske italienske restaurant. Ché Fè ejes af Alessandro Jacoponi, der også står bag spisestedets gryder sammen med chefkok Enrico Cecilian – og måske du allerede kender Alessandro som vinder af 2013 Verdensmesterskabet i Risotto og som gæstedommer i Masterchef.

I 2014 fik de tildelt Sølv Spisemærket, der gør dem til Nordens førende restaurant indenfor italiensk økologi, men Ché Fè er meget andet end det: de er også et sted, der med et smil fortæller dig en anderledes historie om Støvlelandet, hvor risene kan være ravnsorte, hvor svinepølserne dufter af fennikelblomster, og hvor brød og pasta er fulde af fibre. Alt sammen for at give dig en tidssvarende bid af det italienske og 'en god fornemmelse' i maven.

For dig og dine kolleger: den afslappede stemning og høje standard gør Ché Fè til det perfekte mødested for dig og dine kolleger. De tilbyder skræddersyede arrangementer for grupper, der ønsker noget særligt.

For dig til at tage med hjem: Hver uge vælger vores chefkok sin yndlingsservering direkte fra restaurantens eget menukort og de tilbyder maden som take away, der blot skal varmes når man kommer hjem.

Udover ovenstående, så tilbyder de også catering hjemme hos dig samt afholdelse af dit arrangement i selve Chè Fè. De har jævnligt events i restauranten, såsom vinsmagninger, særmenuer og besøg af producenter fra Italien. Skynd dig afsted og smag et stykke med Italien.




Adresse

Borgergade 17A
1300 København K


Kontakt info

Telefon: 33 11 17 21
E-mail: mail@chefe.dk


Åbningstider

Mandag til Lørdag: kl 18:00 - 23:00
Køkkenet lukker kl 21:00 mandag til torsdag og 22:00 fredag og lørdag


Website

CHÉ FÈ Øko-Trattoria's website