Atlas / Flyvefisken

Atlas / Flyvefisken


Flyvefisken, der er placeret ovenpå Atlas Bar, er en af de ældste thai-restauranter i København og bestemt et besøg værd. Atlas og Flyvefisken serverer mad fra hele verden og stilen på stedet hænger også sammen med det globale spisekort - på bordene er der nemlig et atlas. Inspirationen til menukort kommer bla. fra Mexico, Italien, Filippinerne, Pakistan, Japan. Betjeningen på Atlas / Flyvefisken er venlig og priserne er bestemt fornuftige til en god aften i byen - menukortet frister med lækre retter som f. eks:

Atlas Bar

Manila Kylling: Kyllingbryst i tomatsovs m. ingefær, hvidløg, chili og sesam olie - med ris, råkost og stegte grøntsager. Pris (120/145) Japan Oxe: Oksemørbrad i skiver i teriyaki sovs (Soya, mirin, honning og sesamolie) - med ris, råkost og stegte grøntsager. Pris (140/165) Paki Lam: Grydestegte stykker af lammeculotte i drænet yoghurtsovs med karry, abrikos og spidskommen - med ris, råkost og stegte grøntsager og mango chutnny. Pris (140/165) Det bringer os til Flyvefisken som er restauranten på første sal. For her fokuseres der hovedsageligt på god thaimad, men også andre retter fra verden har fundet vej til Flyvefisken.

Flyvefisken

Thai Delikatesse Menu: Et måltid bestående af 5 thailandske delikatesser: Tom yam suppe, kylling satay, fiskefrikadeller, kylling ret og okse ret. Pris 200 kr. Menu de luxe: Et flot udvalg af klassiske retter: Kyllingesuppe med kokos, fiske- og kyllingespyd, oksemørbrad, Dagens fisk og dessert. Pris 275. Det er ikke tilfældigt at maden er globalt inspireret. Ejeren har nemlig rejst verden rundt og var bla. manden der bragte thaimad til København. Restauranten har været på stedet i ca. 30 år og alt mad bliver lavet ordentligt fra bunden. Tip: Er du vegetar har restauranterne en del vegetarretter. Samtidig findes der et godt udvalg af alternative sodavand og friskpresset juice.


Adresse

Larsbjørnsstræde 18
1454 København K.


Kontakt info

Telefon: 33 15 03 52


Åbningstider

Mandag - Søndag:
11.30 - 24.00

køkkenet:
11.30 - 22.00

Flyvefisken åbner først 17.30.


Website

Atlas / Flyvefisken's website


Atlas / Flyvefisken
Atlas / Flyvefisken
Atlas / Flyvefisken
Atlas / Flyvefisken