Ritz Smørrebrød


Vi danskere har ofte en del retter, som vi holder af. Der er den klassiske stegt flæsk med persillesovs, tarteletter, og så er der selvfølgelig det gode gammeldags smørrebrød. Hvis du har mere lyst til Dyrlægens Natmad end en burger i København, så skal du tage forbi Ritz Smørrebrød på Jagtvej 9 st. th.

Hvis du vil have helt klassisk, men velsmagende smørrebrød, er det hos Ritz Smørrebrød, du får det. I to årtier har butikken på Jagtvej kunne servere smørrebrød til sultne, forbipasserende kunder og til større arrangementer. Her går man ikke ned på kvaliteten og bruger friske råvarer, så smagsløgene kommer på en rejse i det traditionelle danske køkken. 

Smørrebrød har eksisteret lige siden 1880’erne, hvor man i København begyndte at sælge rugbrød med pålæg og garniture ovenpå. Navnet kommer af smør og brød, fordi det oprindeligt var brød med smør på. Siden det højtbelagte smørrebrød først blev set i Danmark, er der sket en del siden da. Den traditionelle ret er kommet på menukortet på gourmetrestauranter i København, og der bliver eksperimenteret en del mere end tidligere.

På menukortet hos Ritz Smørrebrød er der alt, hvad hjertet kan begære, når det gælder smørrebrød. Til en ganske rimelig pris kan du f.eks. få et stjerneskud, som er rødspættefilet med rejer, mayonnaise, kaviar og en citronskive på et stykke franskbrød. Er du glad for tatar, kan du også sagtens bestille det.     

Selv hvis du er vegetar, behøver du ikke at gå sulten hjem. De har ostemadder med næsten alle slags oste varianter, om du er til gammel ost eller brie. Lyder en klassisk kartoffelmad som noget for dig, fås det i to forskellige varianter.

Hvis du skal holde fødselsdag eller skal bestille mad til nytår, er det her et oplagt sted at få sin mad fra. Man kan bestille forskellige slags menuer, som kan sammensættes helt efter eget behov. Deres kolde bord byder på forskelligt smørrebrød og håndmadder, som kan byttes rundt, hvis du ønsker det. Hvis du handler over et vist beløb, får du også gratis levering.

Skal du have bestilt mad til julefrokost eller påskefrokost, kan du få en lækker buffet hos Ritz Smørrebrød. På deres påskemenu har de lækre retter som smørrebrød med flæskesteg, gravad laks eller hjemmelavet hønsesalat, som nærmest er et krav, hvis man skal holde en ordentlig påskefrokost med snaps til. Mange af de samme retter kan fås til deres julemenu, hvor der naturligvis er ris á la mande til dessert. Så bliver det næsten ikke bedre.

Det danske køkken er ikke nødvendigvis det mest eksotiske, men det betyder ikke, at det er kedeligt. I butikken på Jagtvej får du smørrebrød med alt slags pålæg og tilbehør til. Uanset om du kommer et smut forbi til frokost, eller hvis du skal bestille mad til et større arrangement, kan du være sikker på at finde noget hos Ritz Smørrebrød. 
Adresse

Jagtvej 9 st. th.
2200 København S


Kontakt info

Telefon: 38 34 31 26


Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 15.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Lukket


Website

https://www.ritz-smb.dk/index.html