Byguide til


Aalborg er en dejlig og hyggelig by, hvor der med steder som Jomfru Anegade ofte også er fuld gang i den, til glæde for de festglade studenter. Men der er heller ikke langt til naturskønne og historiske områder fra midtbyen, hvis det er mere tillokkende. Og så kan du se frem til gode muligheder for at finde en lækker bolig, der kan holdes på en SU i Aalborg sammenlignet med f.eks. København og Aarhus. Skulle du have en forkærlighed for de andre Skandinaviske lande, så kan du fra Aalborg også hurtigt være på en færge til Norge eller Sverige. Er du mere til vores egen hovedstad, så har Aalborg også bekvemme og billige flyvninger til København dagligt.

Her i byguiden finder du Aalborgs bedste frisører, de dejligste cocktails, de bedste steder at feste igennem, den dejligste søndagsbrunch til at pleje tømmermændene med og meget mere i samme boldgade. Du kan også finde udfordrende og givende steder, så som sportsklubber, kulturelle mødesteder og lignende. Disse steder er ofte fantastiske steder at stifte bekendtskab med venner, som du bare ikke har mødt endnu og forbedre dig selv fysisk, psykisk, socialt og/eller spirituelt. God fornøjelse i Danmarks nordlige hovedstad.


Vælg venligst en kategori

Aalborgs byguide

Her i Aalborgs byguide finder du de bedste restauranter, natklubber, barer, caféer, take-away steder i Aalborg.

Du kan sortere stederne efter navn, ølpris, vores bedømmelse af stederne m.m. Om stederne kan du læse en generel beskrivelse, finde åbningstider, priser, menukort, link til stedernes website, kontaktinformationer og vejviser til stedet.

I byguiden til Aalborg finder du også guides til byens butikker, uddannelses institutioner, kultur og underholdning, virksomheder, sport og fritid, frisører, køreskoler, højskoler, organisationer i Aalborg samt til steder, hvor der er fokus på din sundhed og wellness i Aalborg

Har du rettelser eller tilføjelser til byguiden er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 44 40 81 78 eller e-mail: salg@studenterguiden.dk.