Spaghetteria


Er du også vild med det italienske køkken? Her hos Studenterguiden er vi meget begejstrede for det klassisk italienske køkken, og hvis du er på udkig efter et nyt sted, hvor du kan nyde italiensk mad, så er Spaghetteria måske noget for dig. Spaghetteria i København har sin beliggenhed i hjertet af byen, nemlig på Vester Farimagade 2, i nærheden af Hovedbanegården, Rådhuspladsen og derfor også en række af de turistattraktioner, der er i indre by. 

Indretningen hos Spaghetteria er meget rustik og har et moderne udtryk. Stedet åbnede tilbage i 2016, og har siden da huset mange glade gæster, der ikke kan få nok af det italienske køkken. Maden anrettes sådan, at retterne kan deles blandt alle i selskabet.

På menukortet finder du et spændende udvalg af italienske retter, og du vil derfor bestemt ikke blive skuffet. Hos Spaghetteria bruger de gode råvarer til tilberedningen af maden, så du får en god madoplevelse. For at fuldende madoplevelsen, kan du supplere med et lækkert glas italiensk vin til maden. Restauranten byder på en lang liste af italienske vine, hvor der bestemt vil være noget for enhver vinentusiast. Hvis du synes, at restauranten lyder som noget for dig, så kan du læse om Spaghetteria på deres hjemmeside.

Udover restaurantens egen hjemmeside, kan du også holde dig opdateret på seneste nyt på deres Facebook-side. I skrivende stund har siden på Facebook 5467 “Synes godt om”, hvilket også siger lidt om, hvor populær restauranten er blandt folk. 

Er du til klassisk italiensk mad, og sætter du stor pris på, at restauranten har en god beliggenhed og fornuftige priser taget kvaliteten i betragtning? Så kan vi varmt anbefale dig at se nærmeret på Spaghetteria.
Adresse

Vester Farimagade 2
1606 København V


Kontakt info

Telefon: 33 22 60 60


Åbningstider

Søndag - torsdag: 18.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 18.00 - 02.00


Website

Spaghetteria's website