Restaurant Polly


Restaurant Polly er centralt liggende på Frederiksberg på gl. Kongevej 96 i København. Polly er en restaurant, der byder på sæsonaktuelle retter, der er lavet med håndelag. Med andre ord lækkert og simpelt mad, fuld af smag i hyggelige omgivelser.  

På menukortet finder du lækre retter, som ved første øjekast får din mund til at løbe i vand. Kortet er alsidigt og byder dig på alt fra lette retter til fyldige hovedretter, som du kan slutte af med en lækker dessert. Skal du fejre en mindeværdig begivenhed, så er Polly det rette sted at komme. Du får nemlig mulighed for at forkæle dig og dine nærmeste med hele 7 serveringer, hvor du får en chance for at prøve forskelligt fra det vidtspændende menukort.  

De hyggelige og enkle omgivelser byder dig endvidere indenfor til at smage det lækre udvalg af drikkevarer som den moderne bistro også byder på. Vinkortet spænder bredt fra hvidvin, rødvin og champagne. Du har også mulighed for at bestille gode drinks, samt øl. Drikker du ikke alkohol, så skal du ej frygte et besøg hos Polly. Restauranten leverer specialsodavand med forskellige smage fra Ebeltoft gårdbryggeri.  

Prisklassen ligger til den høje ende, hvis du er studerende. Det skal dog ikke afholde dig fra at besøge stedet, hvis du har en ekstra særlig anledning at skulle fejre. Dog er der retter på menuen, som ikke overskrider de sædvanlige cafépriser. Det kunne eksempelvis være de lækre svinekæber, som du får med kastanjer, pærer og løg boullion.   

Du finder restaurant Polly på henholdsvis Facebook og Instagram, hvor du kan følge med i den daglige gang i restauranten. På restaurantens instagram profil finder du smukke billeder af nogle af retterne, som du kan nyde. På Facebook opdateres siden både med billeder, men også nyheder og informationer om restauranten. Det er også inde på Facebook siden du finder kundernes anmeldelser. Disse beskriver restauranten som romantisk, hyggelig og med god service leveret af et kompetent team af tjenere og kokke.  

Når du har besøgt stedet og er blevet tryllebundet af de lækre og smagfulde serveringer, så har du mulighed for at købe et gavekort, som du kan glæde dine nærmeste med. Du bestemmer selv, hvor stor en sum penge gavekortet skal indeholde og herefter er det muligt at få gavekortet sendt med posten, selv printe den eller modtage gavekortet som SMS. Med andre ord kan du ordne den perfekte gave hjemme fra sofaen. Gavekortet kan du selv designe med egne billeder. På den måde personliggøres din gavekort, så den kan modtages med et ekstra stort smil.  

Oplev denne fantastiske moderne bistro og book dit bord online. Sådan sikrer du dig at alle nødvendige oplysninger medfølger, så du blot kan møde op til en fortrinlig aften.  

Har du spørgsmål direkte til restaurant Polly kan du kontakte dem på +45 38 42 42 66 eller deres mail: mail@restaurantpolly.dk  
Adresse

Gl. kongevej 96
1850 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 38 42 42 66 
Email: 
mail@restaurantpolly.dk  


Åbningstider

Onsdag – lørdag: 17.30 – 00.00  


Website

https://restaurantpolly.dk/