PS - Bar & Grill


Leder du efter et sted i centrum af smukke København, hvor du både kan spise lækkert og nyde et par gode drinks? Så har vi måske fundet et sted, der vil falde i din smag! Selvom der findes utrolig mange restauranter i København, og der gennem tiderne er åbnet en masse forskelligt, så er PS - bar & grill et sted, der ud fra vores optik, skiller sig ud fra mængden. Her er der nemlig en skøn atmosfære, flot indretning, lækker mad og gode drinks. Helt konkret har PS - bar & grill to restauranter i København. Den ene med beliggenhed i indre by med adresse på Pilestræde 12A, som bl.a. har et flot og stort udeområde samt en mindre restaurant på Østerbro med adresse på Østerbrogade 106. 

Når du besøger PS - bar & grill, vil du hurtigt lægge mærke til, at der her er en helt særlig og afslappet stemning. Indretningen i restauranten er stilfuld, og der er bestemt kælet for detaljen. Her er du derfor garanteret en god og gennemført restaurantoplevelse. De dygtige tjenere vil sørge for, at du får en god service, og at du føler dig godt tilpas.

Udvalget af mad på menukortet er stort og varieret. Her finder du nemlig et stort udvalg af forskellige mindre retter, men også større retter, så du selv har mulighed for at sammensætte en menu, der falder i din smag. Der er både muligheder for dig, der er snacksulten, men også dig, der kommer for at spise et større måltid. På menukortet finder du nemlig også et udvalg af forskellige pizzaer, fisk og kød. Mulighederne er altså mange, og du kan være sikker på, at alle i selskab kan finde noget lækkert! For unge studerende kan PS - bar & grill f.eks. være et sted, de tager hen, når der er en smule luft i budgettet til at forkæle sig selv en tand ekstra. Skal I fejre en veloverstået eksamen? Skal du besøge en veninde i hovedstaden? Eller har I brug for at prøve et nyt sted, der serverer lækre drinks? Så kan PS - bar & grill garanteret skabe rammerne for dette.

De to restauranter skaber på sin vis rammerne for forskellige besøg. De indbydende lokaler på Østerbro skaber særligt rammerne for en gennemført restaurantoplevelse. Besøger du PS - bar & grill på Pilestræde, har du derimod i de store lokaler en række forskellige muligheder! I selve restaurantområdet kan du sidde ved både høj- og lavborde. Du kan sidde tæt på køkkenet i det, som restauranten kalder for spisebaren, så du kan få et indtryk af kokkenes arbejde, mens du venter på maden. Når du træder ind på PS - bar & grill på Pilestræde, vil du desuden først komme ind i galleriet, hvor der er en masse højborde, som du året rundt kan sidde ved. Her er der højt til loftet, og galleriet har altså et helt særligt udtryk. Det helt særlige ved lokale er dog det store udeområde. Udeområdet skaber de perfekte rammer for en hyggelig madoplevelse i centrum af København - særligt når vejret tillader det. Dog har restauranten sørget for, at der er en masse parasoller og varmelamper i udeområdet, så du faktisk kan sidde der året rundt. Bedre bliver det næsten ikke. 

Der er ingen tvivl om, at PS - bar & grill er utrolig populært, og du kan bl.a. på Instagram finde en masse smukke billeder af restauranten, lækre retter, flotte drinks og tilfredse gæster. Fordi PS - bar & grill er et meget populært sted, kan vi varmt anbefale dig, at du bestiller et bord i god tid - særligt i weekenden, hvis du ved, at I er flere mennesker samlet, der ønsker at spise på en af restauranterne. Så er du ihvertfald på den sikre side!

Vælger du at spise aftensmad på PS - bar & grill i restauranten på Pilestræde, så er det oplagt, at I bliver der en smule længere, efter I har spist! I weekenden forvandler restauranten sig nemlig så småt til en bar, og der vil hver torsdag, fredag og lørdag være en Dj på PS - bar & grill, så der er garanteret en god og afslappet feststemning. Jo senere på aftenen det bliver, jo højere skruer Dj’en op for sin musik. Er du vild med musikken, er der også gjort plads til, at du kan komme ud og danse, inden turen går videre i baren.

Har PS - bar & grill et stort udvalg af drinks? Og er de gode? Det korte svar er ja. 
Når det kommer til udvalget af drikkevarer, så er PS - bar & grill et ideelt sted at tilbringe nogle timer af sin bytur! Her kan du både smage på forskellige slags øl, vine og cocktails. Restauranten har nogle forskellige signaturdrinks, hvis du er frisk på at prøve noget nyt. Er I flere i byen, kan det betale sig at smage en af deres velkendte “kander”.

Alt i alt, kan vi varmt anbefale dig at besøge PS - bar & Grill i København, hvis du er på jagt efter en restaurant, hvor der er fokus på høj kvalitet. Der er ingen tvivl om, at der i København findes et væld af spisesteder, men har du lyst til at prøve et sted, hvor du virkelig får noget for dine penge, så bør du overveje at besøge PS - bar & grill. Om det er til frokost eller en enkelt drink, inden turen går videre i byen med veninderne, så kan du næsten være sikker på, at PS - bar & grill har noget på menukortet, der falder i din smag. Restauranterne finder du begge i København. Vil du nyde et måltid mad i hjertet af hovedstaden, kan du besøge restauranten på Pilestræde, og hvis du befinder dig i nærheden af Østerbro, så kan du smutte på PS - bar & grill på Østerbrogade.
Adresse

Pilestræde 12A, 1112 København K og Østerbrogade 106, 2100 Købehavn Ø


Kontakt info

PS - Bar & Grill, City
Telefon: 70 70 10 85
E-mail: city@psbar.dk

PS - Bar & Grill, Østerbro
Telefon: 31 31 13 40
E-mail: obro@psbar.dk


 


Åbningstider

PS - Bar & Grill, City
Mandag - onsdag: 11.30 - 24.00
Torsdag: 11.30 - 01.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 03.00
Søndag: 12.00 - 23.00

PS - Bar & Grill, Østerbro
Mandag - onsdag: 11.00 - 24.00
Torsdag: 11.00 - 01.00
Fredag: 11.00 - 02.00
Lørdag: 10.00 - 02.00
Søndag: 10.00 - 23.00


 


Website

PS - Bar & Grill's website