YOBURGER


Hvis du er til burgere uden så meget pjat, så er Yo Burger lige stedet. Her er det den simple, men ualmindeligt lækre burger der er i fokus. Et enkelt koncept baseret på god kvalitet, så du kan få en god burger uden så meget bøvl, lavet med passion og af de helt rigtige råvarer!

Et YO koncept

Hos YOBURGER midt i København finder du en burgerrestaurant der virkelig holder en low-key uformel tone. Det smitter af på den hyggelige stemning i restauranten, hvor der er plads til alle uanset om det er til en hurtig bid mad med på farten, eller et hyggeligt måltid i godt selskab.  Konceptet startede i 2015, hvor nogle opfindsomme hoveder besluttede sig for at skabe et sted hvor du kan få en simpel, men kvalitetsbevidst burger med alt hvad der høre sig til. ikke så meget pjat, bare god mad i hyggelige omgivelser. Deres koncept er tydeligt – YOburgers, YOfries, YOdips – it’s all made especially for YO(u).

YOBurgers for YO(u)

Hos YOBURGER er det en enkel og simple menu, hvor du ikke farer vild mellem et utal af retter, men hvor du snildt kan finde en burger der falder lige i din smag. Og det hele er faktisk ret simpelt. Bøfferne er lavet af fantastisk dansk oksekød, brødet er smørristet briocheboller og sovsen giver et magisk godt pift til din burger. Hos YOBURGERS kan du vælge en enkelt burger eller en YOmenu, hvor du får en valgfri burger plus sodavand og fries til alt mellem 89,- til 119,- alt efter hvilken burger du vælger. En hel menu for kun 119,- må være noget SU´en godt kan klare, så du kan snildt tage på YOBURGER uden at ruinere din pengepung. Nu gælder det bare om at finde din favorit burger. Er du mest til den klassiske bruger, bør du prøve den klassiske YOBURGER med bøf, salat, ost, tomat og den magiske sovs. Du kan også vælge varianten med avocado eller bacon – eller avokado OG bacon! Er du mere til grøntsager end kød, kan du prøve den saftige YOPORTOBELLO hvor oksekødet er skiftet ud med en paneret portobellosvamp. Der er noget til en hver smag. Vi ses på YOBURGER til lækre bøffer og gode råvarer!
Adresse

Nørregade 2
København 1165


Kontakt info

Telefon: 93856969


Åbningstider

Mandag - Søndag:  11-22


Website

YOBURGER's website