Hairwerk

Hairwerk


Hos Hairwerk i København finder du ét af byens absolut bedste frisørteams. Du finder Hairwerk på Torvegade 32b i Christianshavn.

I salonen er det første du oplever det store nærvær og engagement, som du bliver mødt med, fra første øjeblik du træder ind i salonen - her er du kunden i centrum, og det bliver der på ingen måde lagt skjul på! De dygtige og professionelle frisører finder via en grundig dialog med dig, frem til den frisure og styling som passer præcis til dig.
For Hairwerk er det afgørende, at du får den absolut bedste oplevelse og pleje, og det er også derfor, at alle klipninger er individuelle og nøje udført.

Du kan booke din næste tid allerede nu via onlinebooking!

Kreativitet og kvalitet går hånd i hånd hos Hairwerk og de anser det for deres vigtigste opgave, at dele ud af den kreativitet og aldrig gå på kompromis med den utrolige høje standard, som salonen er kendt for. Alle frisører og stylister hos Hairwerk plejer hver eneste dag deres færdigheder, og de har alle mange års erfaring, så du altid er sikker på en erfaren hånd. Ud over dette er personalet ofte på modemesser og kurser, hvor der ivrigt hentes inspiration fra de nyeste trends, klippetekniker og ikke mindst hårpleje.

Hos Hairwerk mener man, at den høje standard og serviceniveau altid skal kunne leveres til attraktive og fair priser. Her koster luksus ikke dyre domme, og Hairwerk har specialiseret sig i, at levere uovertruffen kvalitet til gode lave priser - hvor alle kan være med.

Hairwerk tilbyder kort sagt det hele til det halve - book online nu!

Studenterguiden.dk er i flere omgange blevet anbefalet, at anmelde Hairwerk af vores brugere, som alle har rost frisørerne hos Hairwerk for det fantastiske stykke arbejde med deres hårbehandling. Vi har kun kunne finde meget glade og tilfredse kunder, som alle roser Hairwerk for deres store kompetence, indsigt og ikke mindst evne, til at ramme det helt rigtige look! Udover dette finder du salonen centralt placeret i København - så du slipper for at skulle hele byen rundt for at få en fantastisk behandling. Priserne hos Hairwerk er utroligt flotte, og meget studievenlige, og der er ingen tvivl om, at du får mere end fuld valuta for alle dine penge.

Studenterguiden.dk kan på det varmeste anbefale dig, at benytte Hairwerk næste gang du skal til frisør!

 

Frisørerne står klar med den gode service og de skarpe sakse - bestil din tid herunder!

"</center


Studenterrabatter

 
Adresse

Torvegade 32B,


Kontakt info

Telefon: 32 95 95 45


Åbningstider

Mandag: 09.00 - 18.00
Tirsdag: 09.00 - 18.00
Onsdag: 08.00 - 20.00
Torsdag: 09.00 - 20.00
Fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 08.00 - 14.00
Søndag: Lukket


Website

Hairwerk's websiteHairwerk
Hairwerk
Hairwerk
Hairwerk