Hairwerk

Hairwerk


Hos Hairwerk i København finder du ikke kun én, men hele to af byens absolut bedste frisørteams. Hairwerk er nemlig så populær at én salon ikke er nok. Derfor finder du Hairwerk på Torvegade 32b i Christianshavn, og Teglgårdstræde 6A i København K.

Fælles for begge saloner er det store nærvær og engagement, som du bliver mødt med, fra første øjeblik du træder ind i deres saloner - her er du kunden i centrum, og det bliver der på ingen måde lagt skjul på! De dygtige og professionelle frisører finder via en grundig dialog med dig, frem til den frisure og styling som passer præcis til dig.
For Hairwerk er det afgørende, at du får den absolut bedste oplevelse og pleje, og det er også derfor, at alle klipninger er individuelle og nøje udført.

Du kan booke din næste tid allerede nu via onlinebooking!

Kreativitet og kvalitet går hånd i hånd hos Hairwerk og de anser det for deres vigtigste opgave, at dele ud af den kreativitet og aldrig gå på kompromis med den utrolige høje standard, som salonen er kendt for. Alle frisører og stylister hos Hairwerk plejer hver eneste dag deres færdigheder, og de har alle mange års erfaring, så du altid er sikker på en erfaren hånd. Ud over dette er personalet ofte på modemesser og kurser, hvor der ivrigt hentes inspiration fra de nyeste trends, klippetekniker og ikke mindst hårpleje.

Hos Hairwerk mener man, at den høje standard og serviceniveau altid skal kunne leveres til attraktive og fair priser. Her koster luksus ikke dyre domme, og Hairwerk har specialiseret sig i, at levere uovertruffen kvalitet til gode lave priser - hvor alle kan være med.

Hairwerk tilbyder kort sagt det hele til det halve - book online nu!

Studenterguiden.dk er i flere omgange blevet anbefalet, at anmelde Hairwerk af vores brugere, som alle har rost frisørerne hos Hairwerk for det fantastiske stykke arbejde med deres hårbehandling. Vi har kun kunne finde meget glade og tilfredse kunder, som alle roser Hairwerk for deres store kompetence, indsigt og ikke mindst evne, til at ramme det helt rigtige look! Udover dette finder du salonerne centralt placeret i København - så du slipper for at skulle hele byen rundt for at få en fantastisk behandling. Priserne hos Hairwerk er utroligt flotte, og meget studievenlige, og der er ingen tvivl om, at du får mere end fuld valuta for alle dine penge.

Studenterguiden.dk kan på det varmeste anbefale dig, at benytte Hairwerk næste gang du skal til frisør!


Frisørerne står klar med den gode service og de skarpe sakse - bestil din tid herunder!

"</center

Hairwerk åbner ny salon til marts på Amagerfælledvej. Nærmere info følger.


Studenterrabatter

Hairwerk giver studierabat, og har samtidig utrolige studievenlige priser
Deres motto passer nok meget godt "Hos Hairwerk får du det hele til det halve."

Studierabatten kan bruges i alle tre saloner fra mandag-onsdag og udgør 10%
Adresse

Torvegade 32B
1400 Christianshavn
samt
Teglgårdstræde 6A
1452 København K
samt
Amagerfælledvej 122
2300 København S


Kontakt info

T Torvegade:           3295 9545
T Teglgårdstræde:   3333 8725
T Amagerfælledvej: 3313 8999


Åbningstider

Torvegade
Mandag   9.00 – 18.00
Tirsdag   9.00 – 18.00
Onsdag   9.00 – 20.00
Torsdag  9.00 – 18.00
Fredag    9.00 – 18.00
Lørdag    9.00 – 15.00
Søndag      Lukket

Teglgårdstræde
Mandag  9.00 – 18.00
Tirsdag  9.00 – 18.00
Onsdag  9.00 – 20.00
Torsdag 9.00 – 20.00
Fredag   9.00 – 18.00
Lørdag   9.00 – 15.00
Søndag    Lukket


Website

Hairwerk's websiteHairwerk
Hairwerk
Hairwerk
Hairwerk