Capaldi

Capaldi


Hos frisørsalonen Capaldi finder du virkelig dygtige frisører, der ikke bare er dygtige rent teknisk. Alle har den 4-årige uddannelse, og er opdateret på det sidste nye indenfor trendy hår. Derfor er du sikker på, at du får et professionelt resultat, hvis du sætter dig i deres frisørstol. Capaldi i København finder du beliggende på adressen Valby Langgade 28 i Valby.

Ejeren af denne hyggelige salon er Rikke Capaldi, som er en yderst erfaren og kompetent frisør. Salonen er medlem af intercoiffeur. Dette er en international organisation, hvor de bedste frisører fra de forskellige lande har kurser og deler deres viden. Derudover har Rikke i en årrække været Art Director for Danmark, hvor hun har repræsenteret Danmark ved flere begivenheder ved internationale hårshows.

Hvis du søger en frisør, hvor du kan få inspiration til din nye frisure, så er Capaldi et godt valg. Sammen kan I komme frem til et lækkert og flot resultat, som du helt sikkert vil blive tilfreds med. Har du allerede en idé til, hvordan dit hår skal se ud, så vil Rikke sørge for, at du får dig netop den frisure, du ønsker. Sammen kan I finde frem til den frisure, som passer til netop dig og dine ønsker.

Den flotte indretningen i salonen er med til at skabe en dejlig atmosfære, der giver dig muligheden for at slappe helt af under behandlingen. I salonen kommer der både unge piger og mænd, som har lysten og modet til at få en fed og trendy frisure. Her er der højt til loftet, og hvem end du er, er du meget velkommen ind i salonen, hvor du oplever en afslappet atmosfære i en salon, hvor alle er velkomne. 

Udover at få en lækker behandling, kan du i salonen også tilkøbe en række produkter. Disse produkter vil du blive vejledt i, så du kan få de produkter, som passer præcis til dit hår. Her finder du et lækkert udvalg af lækre og gode produkter. Disse produkter har derudover fokus på at være grønne for at skåne dig og miljøet. 

Hvis du derfor sørger en dygtig frisør, som er klar til dig give dig en lækker behandling i hyggelige omgivelser i en salon i Valby, så besøg Capaldi.
Adresse

Valby Langgade 28
2500 Valby


Kontakt info

Telefon: 36 30 20 82
Email: valbylanggade@capaldi.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 10.00 - 18.00
Torsdag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket


Website

Capaldis WebsiteCapaldi