Restaurant Fabio


I hjertet af Frederiksberg i København finder du Restaurant Fabio. Restaurant Fabio i København er en italiensk restaurant, hvor der bliver lagt vægt på, at gæsterne får en formidabel italiensk oplevelse, der er også autentisk! Her får du derfor rigtig god mad af høj kvalitet til priser. Særligt hvis du tager kvaliteten i betragtning. Helt konkret finder du Restaurant Fabio på Falkoner Allé 54-56 på Frederiksberg. Med sin beliggenhed er restauranten noget ganske særligt. Hvis du er vild med italiensk mad, så byder Restaurant Fabio på en restaurantoplevelse, som du bare ikke må gå glip af. Lyder restauranten allerede nu som noget for dig? Så kan vi varmt anbefale dig at læse med her.

I hjertet af Frederiksberg har parret Fabio Avenoso og Christine Aagaard åbnet restauranten, Restaurant Fabio. Det italiensk danske par har sørget for, at restauranten emmer af autenticitet, så det næsten føles, som var du i Italien, når du sidder i restauranten. Derfor tilbyder køkkenet også det, de kalder for “Cucina Casareccia”, hvilket er inspireret af Fabios mor og mormor. Fabio Avenoso er restauratør, vinsommelier og stjernekok, der har serveret mad for både internationale og danske kendte, hvorfor du bestemt er i trygge hænder, når du besøger Restaurant Fabio. 

Når du besøger restauranten, vil den smukke indretning være noget af det første, som du bider mærke i. Her er der virkelig sørget for den hyggelige stemning med inspiration fra Fabios italienske rødder. Lokalerne er fordelt på to etager og er endvidere præget af en romantisk indretning. Derfor finder du også friske blomster og levende lys på bordet. Desuden pryder flotte lysekroner loftet i lokalerne, hvilket er med til at give prikken over i’e i den romantiske indretning. Der er også mulighed for at nyde sin mad i den flotte gårdhave, når vejret i Danmark viser sig fra sin bedste side! Restaurant Fabio er altså en lille oase midt i København. Det er absolut en restaurant, der er oplagt til at skabe rammerne for en fødselsdagsfejring eller lignende. Har du og din studiegruppe veloverstået jeres eksaminer for dette semester? Så skaber Restaurant Fabio de perfekte rammer for sådan en fejring.

Køkkenet byder generelt på enkle og smagfulde italienske retter. Der er endvidere fokus på de traditionelle retter, som vi alle kender med formålet om, at du får en så helstøbt restaurantoplevelse som muligt. Du kan vælge mellem allerede eksisterende menuer, som restauranten har sammensat for dig. Disse varierer også i pris, alt efter hvor meget du ønsker at bruge på en restaurantoplevelse. Dernæst kan du også vælge mellem forskellige retter på a la carte kortet, så du selv kan vælge, hvilke retter der skal skabe rammerne for din restaurantoplevelse.

Til en helstøbt restaurantoplevelse hører naturligvis også den helt rigtige vin. Derfor er der hos Restaurant Fabio sørget for, at du har et væld af muligheder, når det kommer til udvalget af vin. Alt fra mousserende vin og champagne til hvidvin og rødvin finder du på vinkortet. Restaurant Fabio tilbyder også et stort udvalg af biologiske vine fra en lille vinproducent, hvilket er værd at smage, hvis du har lyst til at prøve noget nyt. 

Som beskrevet ovenfor er restaurantens lokaler smukke og indbydende, hvorfor de er oplagte til en afslappende middag i flotte omgivelser. Vi vil dog også gøre opmærksomme på, at du har mulighed for at nyde din italienske mad derhjemme i stuen. På restaurantens hjemmeside finder du et menukort, der er beregnet til take away.

Du kan også følge med på restaurantens sociale medier! Restaurant Fabio har først og fremmest en Facebook-side, hvor du løbende vil få opdateringer omhandlende maden og andre spændende nyheder. Dernæst har Restaurant Fabio også en profil på Instagram, hvor smukke billeder af både lokalerne og maden pryder det flotte feed. Du er derfor garanteret, at din mund kommer til at løbe i vand, når du besøger restaurantens sociale medier. Med andre ord bliver det ikke svært at overtale din studiekammerater om at besøge Restaurant Fabio, når de først har set, hvilke lækre retter og smukke omgivelser restauranten kan byde på. 

Alt i alt kan vi varmt anbefale dig at besøge Restaurant Fabio. Hvis du er vild med det italienske køkken, så er denne restaurant absolut et sted, der er værd at undersøge lidt nærmere. Her bliver der sørget for, at du får en helstøbt restaurantoplevelse, som du sent vil glemme. Med sin beliggenhed midt på Frederiksberg er det meget nemt at komme til Restaurant Fabio, uanset om du i forvejen bor i København eller ej. Har du lyst til at få en autentisk italiensk madoplevelse? Så er Restaurant Fabio noget for dig. 
Adresse

Falkoner Alle 54-56
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 35 37 99 77
E-mail: fabio@youmail.dk


Åbningstider

Søndag - onsdag: 17.00 - 22.00
Torsdag - lørdag: 17.00 - 23.00


Website

Restaurant Fabio's website