Sliders


Ønsker du at besøge en lækker burgerrestaurant i København? Og måske ikke blot har lyst til en burger, men måske i stedet har lyst til to eller tre – eller hvor mange du nu end har lyst til! Dette kan du få på Sliders i København, som er beliggende både på Nørrebro og på Vesterbro. Hvis du ikke er bekendt med Sliders, så er dette amerikanske mini-burgere. Disse små burgere kan du både få serveret med et udvalg af sideorders og dips samt med kølige drikke til. 

Hos Sliders handler det ikke om størrelsen på burgeren, men derimod om kvaliteten og variationen. Du bestemmer selv, hvor mange burgers du ønsker at købe, alt efter hvad du har lyst til. Hvis du ønsker at prøve en mere speciel burger, kan du eventuelt prøve den med trøfler eller månedens udvalg. Hvis du derimod blot ønsker en mere klassisk burger, så kan du vælge en anden slags, der falder mere i din stil. Ønsker du at smage noget, som du ikke har fået før, kan du eventuelt vælge at købe en speciel og to ”normale” – dette er muligt her hos Sliders, idet burgerne er små. På denne måde har du større mulighed for at udforske menukortet, uden at din pengepung skal lide. Er du vegetar, så findes der flere af burgerne, som kan laves i vegetar version, så du finder helt sikkert også noget hos Sliders, som falder i din smag og præference. 

Burgerne hos Sliders blev i 2017 valgt som de bedste burgere i København af AOK’s læsere, hvilket helt klart fortæller noget om smagen og kvaliteten, idet der findes et hav af burgerrestauranter i København at vælge imellem. Derfor kan du med sikkerhed få en lækker burger, når du træder ind ad dørene hos Sliders. Udvalget er stort, og du er sikker på at finde noget, der falder i din stil. Og med titlen som Københavns bedste burgere af AOK’s læsere i 2017 er du vist sikker på, at burgerne er af god kvaliteten. Nogle ville helt klart sige, at det er her du finder byens bedste burger. 

Hos Sliders har de et godt tilbud, hvor du kan få 3 sliders, 1 side order og 1 dip til blot 129 kroner. På denne måde har du rig mulighed for at smage lidt forskelligt, alt efter hvad du er i humør til samt hvad der falder i netop din smag. Hvis du derimod blot er småsulten, så kan du vælge at købe en enkelt burger til blot 45 kroner. Er du måske mere til dessert fremfor flere burgers, så har de også en menukort, hvor du kan få 2 burgers, 1 side order, 1 dip og 1 dessert til 129 kroner.

Der findes mange burgerrestauranter, som er værd at afprøve i København, og Sliders er helt sikkert en af dem. Det er ikke en traditionel burgeroplevelse du får, når du vælger at komme forbi Sliders for at få en burger. Der findes stor variation på menukortet, du har mulighed for at bestille lidt forskelligt og kvaliteten er i top.

Kommer du forbi Sliders på en torsdag, så er der et godt tilbud til dig. De har nemlig en meal deal om torsdagen, hvor du både får 3 sliders, 1 side, 1 dip samt en cocktail af eget valg til blot 175 kroner. Lyder burgers og cocktails ikke som en perfekt aften for dig og vennerne eller måske for dig og kæresten? Så tag et smut forbi Sliders om torsdagen, for at nyde godt at dette tilbud. Deres drinks er flot pyntet og smager fantastisk godt, og er helt sikkert med til at få din burgeroplevelsen til et helt nyt niveau.

Idéen som er bag denne restaurant er ganske simple. Burgerne skal være sådan, at de kan spises med én hånd samtidig med, at man finder i et stort udvalg og man har flere forskellige burgere på sin tallerken fremfor én stor. På menukortet finder du 9 forskellige brugere, som du kan vælge imellem. Der findes både nogle med oksekød, svinekød, and, kylling og som vegetar. Der er derfor rig mulighed for alle med forskellige smagsløg og præferencer at komme et smut her forbi til en eller flere lækre burgers.

Vil du gerne have et lidt sundere alternativ til din burger end almindelige fries, så kan du vælge at bestille en salat til din mad. Salaten er af almindelig salat, rødløg, parmesan ost og croutoner. Hertil kan du vælge mellem et udvalg af dressinger. Af dip kan du vælge imellem mayo, wasabimayo, chilimayo, trufflemayo eller ketchup.

Som drikkevare til dine burgers har du også et godt og bredt udvalg, så der også er noget her, som falder i enhver stil. Du kan blandt andet vælge den ægte amerikanske stil og bestille en lækker milkshake til din mad, som du kan få i chokolade, jordbær, vanilje eller citron. Er du øl, vin, vand eller sodavand er dette også muligt at få hos Sliders. Og som tidligere nævnt kan du også få cocktails hos Sliders. Du kan eksempelvis få en vodkadrink kaldet ”confetti” eller en klassisk gin and tonic. Hvis du gerne vil vide mere om Sliders, se deres menukort eller andet, så læs mere på deres hjemmeside.

Ønsker du burgeroplevelse som er i total særklasse, så kan du hos Sliders vælge at opgradere din sideorder. Hvis du vælger at bestille pommes frites som din sideorder, så kan du vælge at opgradere disse til 24 karat bladguld fritter for blot 50 kroner ekstra. Så hvis du har lyst til at spise fries i guld, så kan du prøve netop dette her hos Sliders.

Du kan vælge at spise maden fra Sliders i deres hyggelige og pænt indrettede restauranter eller du kan vælge at få det som take-away. Ønsker du ikke at forlade din dør, så kan du faktisk få leveret din mad direkte hjem til dig selv uden at forlade din bolig. Du kan nemlig få maden leveret fra Wolt, så du nemt og bekvemt blot kan bestille maden over appen og få den leveret hjem til dig.

Her er du sikker på at finde en god burger, som helt sikkert falder i din smag. Hvis dette lyder som noget for dig, så skal du helt sikkert tage et stop forbi Sliders, hvis du alligevel befinder dig i indre by. Maden, omgivelserne og stemningen er helt sikkert noget, som du skal opleve: hvad end det er med vennerne, familien eller med kæresten. Her behøver man ikke at bestille bord, så det er nemt bare at stoppe forbi til en lækker bid mad. Tag et smut forbi Sliders allerede i dag - du vil ikke blive skuffet over udvalget eller smagen!
Adresse

Nørrebrogade 1, st. 2200 Copenhagen N - Enghave Plads 4 1670 Copenhagen V


Kontakt info

Telefon: 31 32 26 20


Åbningstider

Mandag - lørdag: 12.00 - 22.00
Søndag: 12.00 - 21.00


Website

https://sliders.dk/