Restaurant Rimini

Restaurant Rimini


Restaurant Rimini er en ægte italiensk restaurant på Amagerbrogade, blot et stenkast fra Christianshavn og søerne. På Restaurant Rimini kan du opleve mange klassiske italienske retter i et meget studentervenlig prisniveau. Restaurant Rimini i København finder du på adressen Amagerbrogade 7.

Det er både den lave pris og den høje kvalitet på de italienske retter, der har gjort Restaurant Rimini populært på Amager og omegn. En velegnet sted for studerende at nyde en tidlig frokost eller en solid aftensmad, hvis køleskabet er tomt.

Indretningen på Restaurant Rimini leder også tankerne hen på ægte italiensk stil og hygge. Fra loftet hænger et utal af bastflasker og væggene er røde mursten med alskens kunst og nips-ting. Alle borde har rødternede duge, hvide servietter og service er elegant arrangeret. Betjeningen på Restaurant Rimini er venlig og portionerne er gavmilde. Er vejret til det og solen fremme, så er det muligt at sidde udenfor og spise en italiensk og nyde en kold øl eller glas hvidvin. Det er dog en tand hyggeligere at sidde indenfor og få den italienske stemning helt ind under huden. Skal du spise på Restaurant Rimini fredag eller lørdag, så anbefaler vi at du bestiller bord i god tid.

På italiensk hedder forret "Antipasti" og her kan Restaurant Rimini byde på velsmagende Antipasti fra det italienske køkken. Hvad med en carpaccio di manzo med tynde skiver oksemørbrad med olivenolie og parmesan, eller en insalata caprese med tomater med frisk basilikum og mozzarella ost.

Er du til det sunde og lækre grønne alternativ, så hedder salat "Insalata" på italiensk - her har Restaurant Rimini bla. følgende at byde på insalata della casa som et husets salat med tun, majs, rejer og fetaost.

Men man kan næppe sige Italien uden også at nævne pasta og spaghetti. Italien er om noget land, så kendt for en bestemt ret som Italien er for pasta - her står Restaurant Rimini ikke tilbage og tilbyder nogle solide portioner pasta i klassisk stil. Er du til fisk (Pesci) eller skaldyr, så byder menukortet også på dette. Hovedretterne i Italien er hovedsageligt oksekød, kalvekød, lam og kylling. 

Er du ikke sulten nok til en 2-retters menu eller skal du blot have en kvalitets-pizza til fodboldkampen foran TV'et, så kan vi varmt anbefale en pizza fra restauranten. Du betaler samme pris som ved et normalt pizzeria, men hos Restaurant Rimini smager en pizza bare det bedre.


Studenterrabatter

Nej, men priserne kan ikke blive mere studentervenlige.
Adresse

Amagerbrogade 7
2300 København S


Kontakt info

Telefon: 32 57 28 19
Email: riminino@yahoo.dk


Åbningstider

Alle dage: 11.00 - 22.00


Website

http://www.rimini.dk/Restaurant Rimini
Restaurant Rimini
Restaurant Rimini