Spisestedet FEED


På Fælledvej 5 i København finder du FEED Bistro, som er en restaurant, der laver mad med rødder i det sydeuropæiske køkken og med et frisk nordisk tvist. Restauranten ligger i hyggelige omgivelser mellem Sankt Hans Torv og Nørrebrogade, tæt ved Nørrebro Teater og Dronning Louises Bro. Med andre ord er restauranten altså beliggende midt i et helt fantastisk område. Så har du lyst til at besøge en restaurant, der laver lækker sydeuropæisk mad, og hvor stemningen er afslappet og hyggelig? Så skal du helt sikkert tage en tur forbi spisestedet FEED Bistro 

På FEED Bistro i København er det køkkenchefen Jacob Jørgsholm, der overordnet står for at kokkerere al den lækre mad, der langes over disken. Med Jacobs erfaringer er det ikke uden grund, at FEED Bistro laver noget af den lækreste sydeuropæiske mad. Jacob har nemlig både været kok i Australien og i Canada, og forinden det drev han cateringvirksomhed i over 3 år. På FEED finder du altså en køkkenchef, der har brede og gode erfaringer, hvilket absolut kommer sig til udtryk i den yderst veltilberedte mad på FEED Bistro. 

På FEED Bistro er visionen at skabe nogle små smagfulde retter, som du ikke kan finde på alle andre restauranter. Du kan altså være sikker på at få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, når du besøger FEED Bistro.  

På FEED Bistro kan du nyde en hyggelig middag med dertilhørende gode vine og lækre cocktails. Maden er enkel, let at forstå og så er den lavet på de bedste og mest smagfulde råvarer. Alle retter på menukortet, opskrifter, og cocktails er nøje gennemarbejdet og tilsmagt af ejerne, ligesom alle vinene på vinkortet er nøje udvalgt.  

Alle retterne er tilberedt med udgangspunkt i det sydeuropæiske køkken og med et tvist af det nordiske køkken. På menuen finder du forretter som bl.a. trøffel-parmesan fritter, champagne gratinerede østers, lamme-wellington forårsruller, fyldte svampe eller oksecarpaccio. Til hovedret kan du bl.a. vælge mellem langtidstilberedt gris med sprøde svær, bøf wellington, reje- og græskarrisotto, pandestegt torsk og mange andre lækker retter. Er der plads i maven kan du slutte aftenen af med en lækker dessert, hvor du bl.a. kan vælge mellem saltet karamel creme brulee, hvid chokolade brownie med hindbærmousse eller forskellige danske oste.  

Når du spiser på FEED Bistro kan du være sikker på, at du vil opleve et personale, der er yderst venlige og kompetente. På FEED går de nemlig meget op i, at deres medarbejdere er nærværende og til stede. Alle er velkomne, og den afslappede stemning gør, at der er plads til alle. Stedet er altså oplagt at besøge i mange forskellige anledninger, og du kan vel altid finde en anledning til at komme ud og få noget rigtig god spise? Du kan f.eks. tage dine venner, din familie eller dine kollegaer med. Uanset hvem du besøger stedet med, kan du være sikker på, at stedet vil danne de bedste rammer for gode snakke henover bordet for lige netop dit selskab.  

Er du blot på udkig efter et sted, hvor du kan nyde en god cocktail, så er FEED Bistro ligeledes et perfekt sted at besøge. I deres bar kan du nyde en af de mange lækre cocktails, der er at finde på drinkskortet. Vælg f.eks. mellem spicy passion fruit martini, blueberry ‘n’ stormy eller en pink grape gin & tonic. Er du mere til et godt glas vin, er der selvfølgelig også mulighed for at bestille det. På vinkortet finder du forskellige slags vine inden for både rødvin, hvidvin, rosévin og mousserende vin.  

Når du besøger FEED Bistro kan du være sikker på, at du vil finde en ret, der passer til lige netop din smag og dit humør på dagen. Du kan ligeledes være sikker på, at der altid vil være noget lækkert at slukke tørsten med, hvad end det er med vand, vin eller cocktails. Som prikken over i’et kan al den lækre spise og drikkelse nydes i hyggelige og afslappede omgivelser. Du er altså sikret en gastronomisk oplevelse med god mad ud over det sædvanlige, hvor kvalitet er i højsædet. En hyggelig middag, gode vine og en fantastisk stemning er blot få af de ting, du vil opleve på FEED Bistro i København.  

På deres Facebook får FEED Bistro 5 stjerner ud af 5 mulige, hvilket vidner om den fantastiske gastronomiske oplevelse du vil få, når du besøger stedet. Uovertræffelig mad af højeste kvalitet, et kompetent personale og en dejlig atmosfære er blot få af de ting, som tidligere besøgende fremhæver ved FEED Bistro. 

Lyder alt dette som noget for dig, og har du lyst til at flirte med det sydeuropæiske køkken og en masse god dertilhørende drikkelse? Så kan det kun gå for langsomt med at besøgt restaurant FEED Bistro. Du vil helt sikkert ikke fortryde dit valg. Og det kan næsten med sikkerhed siges, at det hverken vil være første eller sidste gang, at du besøger FEED Bistro!   
Adresse

Fælledvej 5
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 32 20 60 36
E-mail: info@feed.dk


Åbningstider

Søndag - torsdag: 17.00 - 22.30
Fredag - lørdag: 17.00 - 00.30


Website

Spisestedet FEED's website