Shakedown - Burgers and Shakes


Savler du næsten ved tanken om at sætte tænderne i en saftig burger lavet med inspiration fra fedtede burgers fra amerikanske diners? Er du vild med shakes? Så er Shakedown - Burgers & Shakes i København et sted, der vil falde i din smag. Helt konkret finder du Shakedown i København på Falkoner Alle 12A, og stedet er bestemt et besøg værd for dig, der er burger-entusiast.

Shakedown - Burgers & Shakes er inspireret af retter, vi i høj grad forbinder med maden, der serveres på amerikanske diners. Som de selv beskriver det på deres hjemmeside, så laves maden ‘the american way’. Restauranten åbnede tilbage i 2015, og har siden da serveret lækre burgers og shakes til glade og tilfredse gæster. Indretningen i restauranten er moderne, og skaber gode rammer for en god restaurantoplevelse.

Menukortet hos Shakedown - Burgers & Shakes er spækfyldt med spændende retter, som du kan vælge mellem. Du finder først og fremmest en masse forskellige slags burgers. Er du mere til de små sliders, så kan du også bestille 2 eller 3 af disse, så du kan smage et par forskellige varianter. Shakedown byder også på nogle lækre side orders, som er oplagte at bestille til deling med den eller dem, du er afsted med. Her kan du bl.a. vælge mellem løgringe, fritter, nachos med ost og salsa eller chicken wings. For at spice bestillingen lidt op, kan du tilføje nogle dips.
Endeligt kommer vi til de famøse ‘shakedown shakes’, som restauranten stolt viser frem på de sociale medier, hvilket vi godt forstår. Her er der virkelig mange varianter, som du kan vælge mellem. Er du til oreo, karamel, banan, after eight, jordbær, mango eller chokolade? Så er du godt dækket ind hos Shakedown - Burgers & Shakes. Restauranten byder nemlig på alt fra de klassiske shakes til shakes, hvor kreativiteten har fået frit løb - også ved anretningen. Derfor er restauranten et sted for dig, der både har lyst til at spise en god portion mad, men også dig, der blot er lækkersulten, og har lyst til at prøve noget nyt og anderledes. Priserne hos Shakedown - Burgers & Shakes er fornuftige, og derfor er det bestemt et besøg værd for den unge studerende, hvor madbudgettet måske ikke er det største. Har I haft en lang dag med forelæsninger og opgaveskrivning? Så kan I med stor fordel nyde en god portion mad hos Shakedown - Burgers & Shakes for at slutte dagen med manér. 

Shakedown - Burgers & Shakes holder også sine sociale medier opdateret, hvilket er til stor fordel for dig. På restaurantens Facebook-side kan du løbende blive opdateret omkring nyheder, oplevelser, hverdagen i restauranten og den lækre mad! Restauranten har også en profil på Instagram, hvor du kan følge med. Hvem kan modstå de lækre, farverige shakes? Ikke os.

Alt i alt vil vi anbefale dig at kigge nærmere på restauranten, Shakedown - Burgers & Shakes på Frederiksberg. Her finder du et stort udvalg af saftige burgers, side orders og spændende shakes. Priserne er fornuftige, og du får en god portion mad for dine penge, hvorfor restauranten også er oplagt for den unge studerende. Befinder du dig i København, og har du lyst til en juicy burger, må du næsten ikke gå glip af Shakedown - Burgers & Shakes i København. Er du mere lækkersulten, så kan du vælge mellem et af de mange shakes, der er at finde på menukortet. 
Adresse

Falkoner Alle 12A, 2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 32 12 34 56
E-mail: info@shakedown.dk


Website

Shakedown - Burgers and Shakes's website