Salon The Chair

Salon The Chair


Ikke langt fra Kongens Nytorv ligger en lille frisør blandt tøjbutikker og restauranter. Det er Salon The Chair, som falder godt ind i miljøet i det indre København. Mie Elizabeth, der er indehaver af salonen, har en stor lidenskab for at give sine kunder den bedste service og de bedste råd til vedligeholdelse af håret. Mie har arbejdet som frisør i mere end 10 år og har tidligt vist hendes faglige høje niveau og kreativitet. Det gjorde blandt andet at hun kom ud og undervise i farvevalg og teknikker. Hun har fået sin uddannelse hos Capaldi og har de seneste 4 år arbejdet på en salon på Islands Brygge. Nu er Mie gået selv og du kan se lidt af hvad hun arbejder på og hvordan hun har indrettet sig her.

Book en tid nu nemt og ligetil via onlinebooking og få den frisure du altid har drømt om.

Mie har sans for kvalitet og har derfor ansat Cecilie, som har brugt meget af sin læretid på at træne til og deltage i ”DM i Skills”. Desuden tager Mie på kurser i ind- og udland for at følge med tidens trends og vedligeholde sin kunnen. Da hun også er freelancer for ID HAIR, tager Mie på kurser på Kreta og Venedig, hvor farver, opsætning og særlige klippestyles bliver udviklet. Mens Mie er på kursus kan du roligt booke en tid hos Cecilie her. Hun vil helt klart overgå dine forventninger og sætte dit hår på en kreativ måde du vil kunne lide, men aldrig havde tænkt på før.

På Salon The Chair kan du sætte dig godt til rette i den behagelige frisørstol og nyde en behandling af dit hår, som du vil glæde dig over i lang tid efter.

Gør som nogle af de glade kunder der udtaler sig nedenfor og bestil din tid her:

”Rigtig lækker salon, hvor man bliver mødt af 2 søde piger, der virkelig brænder for deres fag. Jeg blev klippet og farvet af Cecilie og følte straks at jeg var i gode hænder, kan varmt anbefale hende. Er super glad for resultatet og det bliver ikke sidste gang jeg kommer der.” Emma Simone.

”Søde piger og rigtig dygtige!! De lytter til en, og hvad man godt kunne tænke sig af frisure, samtidig med at de kommer med gode råd til hvad der kunne klæde en. En rigtig god oplevelse og jeg vil anbefale stedet til alle!!” Stine Petersen

Studenterguiden anbefaler at du bestiller en tid her, hvis du skal have nyt hår. Det er altid spændende at se hvad Mie og Cecilie kan få ud af dit hår. En rigtig god service og en hyggelig salon som mange af stamkunderne rejser langt for at besøge. Her får du forkælelse fra du træder ind i salonen.

Bemærk Salon The Chair holder ferielukket fra d. 2 maj, og frem til d. 19 maj. Du kan stadig booke tider via onlinebooking.

Bestil din tid til lækker forkælelse og behandling her
Adresse

St. Strandstræde 19
1255 København K


Kontakt info

Tlf: 33 12 24 55
E-mail: mielizabethpetersen@live.dk


Åbningstider

Mandag: 10.00 - 18.00
Tirsdag: 10.00 - 18.00 
Onsdag: 10.00 - 18.00
Torsdag: 11.00 - 19.00
Fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket


Website

Salon The Chair's websiteSalon The Chair
Salon The Chair
Salon The Chair
Salon The Chair