Byguide til


Kolding er et af Danmarks mindre storbyer med lidt over 50.000 indbyggere. Koldings centrale placering har dog bl.a. gjort byen til centrum for handel og i dag findes der også mange spændende uddannelser i Kolding. Byen var også stedet, hvor Danmarks første kommunale gymnasium opstod. Kolding blev i første gang snydt for et universitet til fordel for Århus, men i 1998 fik Kolding endelig et universitet. I Kolding finder du også Kolding Tekniske Skole, CEU Kolding og Designskolen Kolding.


Vælg venligst en kategori

Koldings byguide

Her i Koldings byguide finder du de bedste restauranter, natklubber, barer, caféer, take-away steder i Kolding.

Du kan sortere stederne efter navn, ølpris, vores bedømmelse af stederne m.m. Om stederne kan du læse en generel beskrivelse, finde åbningstider, priser, menukort, link til stedernes website, kontaktinformationer og vejviser til stedet.

I byguiden til Kolding finder du også guides til byens butikker, uddannelses institutioner, kultur og underholdning, virksomheder, sport og fritid, frisører, køreskoler, højskoler, organisationer i Kolding samt til steder, hvor der er fokus på din sundhed og wellness i Kolding

Har du rettelser eller tilføjelser til byguiden er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 44 40 81 78 eller e-mail: salg@studenterguiden.dk.