Restaurant Tight


Søger du et lækkert frokoststed centralt beliggende i København, så er Restaurant Tight måske netop noget for dig. Her får du ikke blot en lækker frokost men en hel oplevelse med sammen med maden. Her sørger det fantastiske køkkenhold for at sætte et dejligt twist på restaurantens nordiske røde tråd, hvilket giver en fantastisk spiseoplevelse. Restaurant Tight i København er beliggende på adressen Hyskenstræde 10. Denne centrale placering er yderst fordelagtig for dig, som søger et lækkert sted at spise i hjertet af København.

Restauranten indbefatter en hyggeligt atmosfære samtidig med at der er en stor elegance i den flot indrettede restaurant. I København kan det være svært at finde en centralt beliggende restaurant, som ikke er fyldt med turister, men dette er faktisk tilfældet hos Restaurant Tight.

Alt maden i restaurant er både friskt og hjemmelavet. Stedet kalder sig selv et gastronomisk nordisk køkken, hvor de nordiske retter fortolkes gennem et international perspektiv. Dette internationale perspektiv stammer fra hele verdenen, eksempelvis fra både Syd- og Mellemamerika, øerne i det caribiske hav, Asien og Hawaii. Selvom deres rødder er nordiske sørger deres internationale perspektiver for at du får en mindeværdig madoplevelser, hvor der virkelig kræses om gæsterne.

På menuen finder du både mindre retter, større retter og lækkert dessert. Derfor findes der helt sikkert noget for dig på restaurantens menukort. Til aften kan du få den helt store 3-retters middag, hvis det er noget du ønsker. Priserne er efter kvaliteten af maden, hvilket vil sige, at maden ikke kan betegnes som SU venligt. Dog er det helt sikkert noget værd at opleve at spise hos restauranten, i særdeleshed hvis du er vild med gastronomiske oplevelser eller har lyst til at fejre en mindeværdig aften.

Hos Restaurant Tight er det ikke kun maden, der er fantastisk. Her er servicen også i top. Det venlige personale står klar til at byde dig varmt velkommen i restauranten, hvor deres fornemmeste job er at få dig til at føle dig hjemme. 


Adresse

Hyskenstræde 10
1207 København K


Kontakt info

Telefon: 26 69 39 99
Email: tightkbh@gmail.com


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.30 - 22.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 23.00
Søndag: 17.00 - 22.00


Website

tight-cph.dk