Lygtens kro


Leder du efter et spisested i København Nordvest? Så kan det være, du skal en tur forbi Lygtens Kro. Lygtens Kro har sin beliggenhed på Lygten 29, og her kan du få velsmagende tysk-inspireret mad i hyggelige omgivelser.

Hos Lygtens Kro er der fokus på hyggen. Her kan du nyde både frokost og aftensmad i hyggelige omgivelser og med god betjening. Der er både mulighed for at nyde maden i kroens gårdhave eller i den fine jagtstue. Uanset hvad, vil det venlige personale sørge for, at du får en god oplevelse. 

Tager vi et kig på menuen hos Lygtens Kro, er der ingen tvivl om, at maden er tysk-inspireret. Hvad du kan bestille, varierer, idet menukortet løbende bliver opdateret. Derfor kan vi varmt anbefale dig at tjekke kroens hjemmeside ud, hvor du kan læse alt om, hvad der er på menuen lige nu. 

Vælger du eksempelvis at bestille kød, er det væsentligt at understrege, at kødet er dyrevelfærdsmærket fra deres leverandør. Kødet er desuden enten friland og økologisk. Er du veganer, så serverer Lygtens Kro også veganske muligheder. 

På restaurantens Facebook-side er der lige nu omkring 7128 personer, der synes godt om Lygtens Kro, hvilket vidner om stedets popularitet. Derudover har 181 personer lavet anmeldelser af deres oplevelse på Lygtens Kro, som du med stor fordel kan gå ind og tjekke ud. Kroen har en rating på hele 4,8 ud af 5, så der er ingen tvivl om, at flere har haft en dejlig madoplevelse her. Særligt er det nemlig maden, betjeningen og den hyggelige atmosfæren, der bliver fremhævet i anmeldelserne. 

Følg med på restaurantens profil på Instagram for at blive opdateret om seneste nyt. 

Er du til tysk-inspireret mad, kolde øl og hyggelige omgivelser? Så er Lygtens Kro i København Nordvest måske lige et sted for dig. Her er der altid god stemning og et spændende menukort. Uanset om du er på udkig efter et sted, hvor du kan drikke en kold øl, eller nyde en god omgang aftensmad, så kan Lygtens Kro være stedet, der skaber rammerne.
Adresse

Lygten 29
2400 København NV


Kontakt info

E-mail: kontakt@lygtens-kro.dk


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag - søndag: 12.00 - 00.00


Website

Lygtens kro's website