Restaurant Flammen - København


Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med visionen om, at alle gæster skal gøres tilfredse! Restaurant Flammen i København finder beliggende på adressen H. C. Andersens Boulevard 37. Du finder Flammen i hele Danmark bl.a. i Kolding, Vejle, Aalborg, Esbjerg, Randers, Aarhus, Horsens, Roskilde, København og Odense.

Restaurant Flammen åbnede for første gang dørene i 2009 i Kolding. Konceptet er, at gæster skal kunne nyde en stor lækker grillbuffet, med gode råvarer til gode priser - og altid gå tilfredse fra bordet. Man må sige, at Restaurant Flammen i dén grad lever op til denne vision! Her finder du altid mindst 15 lækre slags kød på grillen, to forretter, en salatbar med 50 forskelligt tilbehør, 10 varme retter, 3 slags sauce og selvfølgelig rigeligt med friskt brød, smør, dressing mv - sidst men ikke mindst, finder du også en lang række desserter, altså hvis du har plads til den! Dette vil garanti gør dig sulten, bare at du læser om deres lækre udvalg - så besøg restauranten i dag, så du kan smage deres lækre og store udvalg!

Hos Restaurant Flammen finder du en lækker restaurant, hvor du finder noget til enhver smag. Men deres store udvalg og deres friske råvarer går du ikke galt i byen, når du skal finde noget at spise til hele familien. Du har i hvert fald rig mulighed for at vælge netop det, der passer til dig, i deres store udvalg af både varme og kold mad. Derudover er stedet et oplagt sted til jer, som I ikke kan finde ud af, hvad I vil have at spise, eller I simpelthen bare ikka kan blive enige, og ønsker noget forskelligt. Hos Restaurant Flammen kan I roligt tage et smut forbi, idet der altid er noget, som du vil synes om. Hvis dig og familie, eller måske dig og kæresten, ønsker noget forskelligt at spise til aftensmad eller frokost, så tag forbi Flammen.

Ønsker du at forkæle en af dine kære, kan du forkæle dem med et gavekort til Restaurant Flammen, og gavekortet til dette kan købes i restauranten. Gavekortet kan anvendes i alle Flammens restauranter i landet. Glæd en god ven med et gavekort til en god spiseoplevelse. Tjek hjemmesiden ud for mere information. Ønsker du at vide mere om flammen, kan du tilmelde dig deres nyhedsmails, hvor du får mails om gode tilbud. 

Her er der indrettet en flot og hyggelig restaurant, der på trods af den store størrelse, stadig formår at skabe en intim fornemmelse ved en god indretning. Du finder altid et smilende personale der er behjælpelig med alle forespørgsler, og man bemærker slet ikke, at Flammen er en buffetrestaurant. Priserne er meget SU-venlige og du kan få en rigtig god spiseoplevelse inkl. drikkelse for under kr. 300 kr. - det ser man ikke mange andre steder. Du får meget for pengene, når du vælger at besøge Restaurant Flammen, idet deres udvalg er kæmpe, samtidig med at det er til en SU-venlig pris.

Hvis du tjekker deres hjemmeside ud, finder du deres menu liste, så du på forhånd kan se, hvad de serverer i restauranten. Har du nogle allergier, så finder du også en liste og dette på deres hjemmeside, så du på denne måde er forberedt. Herudover finder du billeder af den lækre mad, så du bliver fristet til at tage et smut forbi Flammen, så snart du tjekker deres hjemmeside ud - og du vil ikke fortryde det!

Studenterguiden.dk kan helt klart anbefale Flammen, hvis du eller dine medstuderende skal forkæle jer selv. Flammen er også et oplagt valg til større festligheder, fødselsdage osv., og det er til et budget, hvor alle kan være med. Det høje service niveau gør, at man straks føler sig velkommen, og kvaliteten af maden er uovertruffen. Der er vitterligt noget for enhver i buffeten, så tag endelig hele familien med på Flammen.
Adresse

H. C. Andersens Boulevard 37
1553 København V


Kontakt info

Telefon: 44 22 33 53


Åbningstider

Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 17.00 - 23.00


Website

www.restaurant-flammen.dk