Restaurant Ark


serveret usædvanlig velsmagende mad. Hvad end du er veganer eller blot interesseret i det plantebaseret køkken, så er Restaurant Ark helt sikkert stedet for dig, som gerne vil have en god spiseoplevelse. Restaurant Ark i København finder du placeret på adressen Nørre Farimagsgade 63.

Hvis du er vild med vegetarisk og vegansk mad, så er du helt sikker på at få en god oplevelse, når du sætter benene hos Restaurant Ark. Restauranten er indrettet lysende enkelt og er smukt dekoreret. De er gået all-in på konceptet med vanvittigt vegansk velsmag til hverdagspenge, og derfor kan du som studerende helt sikkert godt være med, selvom du måske kun har et SU budget at gøre godt med. Retterne er, som indretningen, elegant opbygget, som overrasket med komplekse nuancer i smagen, som helt sikkert er en oplevelse værd at sætte tænderne i. Derudover er maden anrettet med præcision, og hvis du skal opdatere vennerne med et billede på Instagram, er du derfor også sikker på, at maden er yderst insta-venlig. Du kan enten springe ud i at prøve deres a la carte menu eller måske tage en 5-retters middag, hvad end din sult og din pengepung tillader. A la carte menuen starter fra blot 75 kroner.


Hvis dette lyder som noget for dig, så læs mere på restaurantens Facebook side. Her kan du blandt andet læse om menuen, åbningstider, anmeldelser og meget mere. Vil du se billeder af maden, kan du med fordel følge med på deres Instagram profil, hvor billederne helt sikkert vil give dig lyst til besøge restauranten.
Adresse

Nørre Farimagsgade 63
1364 København


Kontakt info

Telefon: 30 60 29 67
Email: info@restaurantark.dk


Åbningstider

Åbent onsdag - søndag aften.


Website

Restaurant Ark på Facebook