Café Sundet

Café Sundet


Svanemøllebugten er en del af Sejlklubben Sundet og Café Sundet ligger på den nordlige side af Svanemøllehavnen. Udsigten kunne ikke være bedre og med en bordplads på 1. sal, så har du en fantastisk udsigt over havnen og den nedgående sol om aftenen.

Bestilling

Bestillingen på Café Sundet er lidt utraditionel og al bestilling foregår i baren. Helt enkelt, så bestiller du mad og drikkelse i baren, betaler og så indtager du din plads og maden serveres hurtigt.

Dagens ret

Spisekoret på Café Sundet er bygget op omkring Dagens ret. Dagens står på en tavle til højre for baren og retterne er nogenlunde fastlagt. Du kan se dagens ret her fordelt på ugens dage: Mandag: Hvad torvet tilbyder Tirsdag: Dagens fisk med lækkert tilbehør Onsdag: Hvad torvet tilbyder Torsdag: Sprængt kalvespidsbryst med kartoffel og peberrodssauce Fredag: Helstegt oksesteg serveret med bearnaise, bagt kartoffel og salat Søndag: Hvad køkkenet tilbyder Andre hovedretter omfatter forskellige fiskeretter, kødretter og børneretter med f. eks: rødspætter, sild, pasta, bøf, biksemad, salater, grill, samt is og ost til dessert.

Madoplevelsen

Madoplevelsen på Café Sundet er i top og du får rigtigt meget mad for pengene. Alle retter velsmagende, lækkert tilberedt og bestiller du Dagens ret, så skal du kun slippe 125 kr. Det er bestemt et af de billigste spisesteder i Københavns Byguide.


Studenterrabatter

Nej, men der er sejler-rabat til klubbens medlemmer på dagens ret , fadøl , vand og kaffe til medlemmerne - husk bare medlemskortet.
Adresse

Svaneknoppen 2
2100 København Ø


Kontakt info

Telefon: 39 29 30 35


Åbningstider

Åbent alle dage: 11.00 - 22.00


Website

Website


Café Sundet
Café Sundet
Café Sundet