Klemme's Hairdresser

På den charmerende Ny Adelgade i det indre København, ligger én af byen absolut bedste frisørsaloner. Når du træder ind af døren, kan du straks mærke den hyggelige atmosfære, og du vil hurtigt føle dig hjemme. Salonen er indrettet i ægte barbershop stil med autentiske stole og emmer af kvalitet. Du er hos Klemme’s sikret en frisøroplevelse udover det sædvanlige, hvor de dygtige frisører vil tage sig rigtig godt af dig. Salonen har to etager, hvor der i den nederste afdeling er en barbershop stil, hvorimod den øverste etage primært anvendes til dameklip.

Historien om Klemme's startede for mange år siden. Kristian og hans søster Sabrina ønskede begge inderligt, at blive frisører - derfor startede de begge i en alder af kun 16 år! De gik i flere år med en drøm om, at åbne en salon sammen, og nu står de hver dag side om side i Klemme’s og gør det de er bedst til, nemlig at give dig den absolut bedste frisøroplevelse. Ekspertisen kommer af mange års erfaring i faget hos de helt store som Dennis Knudsen og STENDER, og bl.a. fra modeshows, fotosessions, tv programmer og udenlandsture, til blandt andre New York, Paris og London, hvor både gadebilledet, kurser og shows har sat sit præg. 

Book din tid online allerede nu!

Hos Klemme’s er du altid sikker på en professionel behandling og et professionelt resultat. Deres mange års erfaring og naturlige talent for frisørfaget gør, at de ved, hvad der vil passe til præcis din ansigtsform og hår. De vejleder og rådgiver om alt lige fra farver, klipninger og kure, og ønsker du lidt mere længde, er de specialiseret i hairextensions. Deres priser er så fair som de kan blive, og er du studerende, har de endda rigtig flotte priser på klip. Hos Klemme's går man meget op i hårets sundhed, derfor får du også grundig vejledning i, hvilke produkter der er bedst til dit hår, så du får det optimale ud af det.

Hos Studenterguiden.dk har vi kun fundet udtalelser fra glade og særdeles tilfredse kunder. Klemme’s ved virkelig hvad kunderne ønsker, og ser det som deres fornemmeste opgave at give dig det hår du altid har drømt om. De dygtige frisører tager altid smilende imod deres kunder, og sørger for at de får en helt igennem dejlig oplevelse til en pris der til at betale. Skal lokkerne friskes op, så kig forbi Klemme's, de får vores varmeste anbefaling.


Studenterrabatter

Få en suveræn klipning med studierabat!
Bliv klippet hos Klemme's, og få studenterpriser ved fremvisning af studiekort. Book din tid med studierabat online!


Herre Klip 320,- ( Normal pris 435,- )
Dame klip 420,- ( Normal pris 535,- )Bestil tid online


Adresse

Ny Adelgade 9, kælder
1104 København


Kontakt info

Telefon: 32 19 19 06
Mail: info@klemmes.dk


Åbningstider

Mandag: 12.00 - 18.00
Tirsdag-Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket


Website

Klemme's Hairdresser's website