Frisør NO

Frisør NO


Hvis du kører ned af H.C. Andersens Boulevard og brænder benzin af, så drej ned ad Stormgade og kør rundt om hjørnet. På den anden side af Dantes Plads, lige overfor Nationalmuseet ligger Frisør NO. Det er her du skal klippes næste gang, hvis det står til deres meget tilfredse kunder.
Den lille salon ligger idyllisk placeret med facaden ud til Vester Voldgade og en lille trappesten op til døren. Selvom det er en meget diskret placering i det indre København, så er det her du får den bedste klipning til den bedste pris.

Du kan bestille din tid onlige - Lige her!

Der er både god og uhøjtidelig stemning hos Jesper i salonen, som er æstetisk indrettet. Jesper kender sit håndværk og roses til skyerne for dette. Mange mesterlige frisurer med glade ansigter under sig er kommet ud af Jespers salon. Om håret skal være kort eller bare justeres i længden, så giver Jesper dig den oplevelse du fortjener. Der er et stort udvalg af lækre produkter fra blandt andre Paul Mitchell, og Jesper sørger altid for, at give dig den rette rådgivning, så du bruger produkterne bedst muligt, og får det bedste ud af dit hår.

Hos Frisør NO bliver du altid klippet med største respekt, og Jesper giver frisuren kant. Han har altid et godt forslag til hvad der passer bedst til dig, måske et anderledes look end du er vant til, en ny farve, men også det velkendte, udfører Jesper til absolutte perfektion. Hans mange års erfaring sikrer dig en behandling udover det sædvanlige, og hans kreative og åbne sind, giver dig mulighed for at få noget helt særligt og nyt.

Som Anne-Mette Hansen skriver om Frisør NO:
” Jeg har været fast kunde hos Frisør No siden 2004, med ganske få undtagelser - og så har det været fordi jeg enten var på røven pengemæssigt, eller hvis Jesper ikke har haft ledige tider. Når jeg går derfra, er det altid med stor tilfredshed og en følelse af at være blevet behandlet som en prinsesse. Jeg har kort hår, og har ofte oplevet at andre frisører ikke tør give min frisure den edge, som jeg får hos Frisør No.
Hos No er kort hår ikke lig med konefrisure, og Jesper har både mod og en imponerende sans for, hvad der klæder folk.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling og derfor får Frisør No topkarakter fra mig.”

Leder du efter en frisør der tør lidt mere, er super professionel og nyder at servicere sine kunder, så er Frisør NO lige dig. Vi har på Studenterguiden.dk kun kunnet finde flotte anmeldelser fra glade kunder, der roser Jesper til skyerne for hans flotte håndværk, altid hyggelige salon og smil. De mange behandlinger bliver nøje udført i dialog med dig, så i sammen får det resultat, du altid har drømt om.

Kunne du tænke dig en plads i frisørstolen eller sofaen her nedenfor, så klik på billedet og bestil en tid.
Adresse

Vester Voldgade 86
1552 København V


Kontakt info

Tlf.: 3391 2111
E-mail: info@frisor-no.dk


Åbningstider

Mandag: Efter aftale
Tirsdag:  09.00-19.00
Onsdag: 09.00-19.00
Torsdag: 11.00-18.00
Fredag:  09.00-19.00
Lørdag:  Efter aftale
Søndag: Lukket


Website

Frisør NOFrisør NO
Frisør NO
Frisør NO
Frisør NO