Burks Køkken & Bar


Hos Burks Køkken & Bar finder du lækker mad og drikkevare i en hyggelig atmosfære med et yderst imødekommende personale. Lyder dette som noget for dig? Så kan du smutte ind forbi dem, hvis du befinder dig i København, på adressen Landemærket 7.

Hos Burks Køkken & Bar finder du traditionelle danske retter og klassikere. Hvad end du har lyst til en omgang overdådigt og lækkert smørrebrød, en sous vide burger med håndskårne pommes frittes, så er dette noget du finder her. Ønsker du noget lækkert at drikke, som passer til din mad, kan du eventuelt få snaps eller øl, hvis dette falder i din smag. Hos Burks Køkken & Bar garanterer de, at du har lyst til at komme igen, når du først har været forbi dem.

Af smørrebrød finder du blandt andet sildemad, rejemad og røget laks. Derudover har de et udvalg af favoritter, hvor du kan få en friteret rødspætte med hjemmerørt remoulade samt en pariserbøf på lyst brød. Yderligere finder du muslinger og fritter samt burger på menukortet. Der er derfor lidt forskelligt at vælge imellem, hvad end du blot har lyst til en enkelt smørrebrødsmad eller en overdådig og saftig burger.

Her gør de en glæde i at få deres gæster til at føle sig hjemme. Dette kommer blandt andet til udtryk i deres uhøjtidlige forhold, deres barske sprog og én skarp, som bliver serveret i ny og næ. Hvad end du trænger til en hyggelig samtale eller svar på spørgsmål, så står personalet klar, så du kan føle dig tilpas og hjemme, når du befinder dig i denne hyggelige restaurant. På deres hjemmeskriver de ”Velkommen til Burks, velkommen hjem”, hvilket helt sikkert fortæller noget om, at de gør en ære i at få deres gæster til at føle sig hjemme.

Har du blot lyst til noget lækkert at drikke inden en tur i byen? Så er Burks Køkken & Bar helt sikkert også stedet til denne anledning. Her kan du eksempelvis få en øl, den kendte Aperol Spritz eller måske en Espresso Martini.  

Det er sikkert at sige, at Burks Køkken & Bar har nogle yderst tilfredse gæster. De har nemlig i skrivende stund 5 ud af 5 stjerner på trustpilot samt en masse positive anmeldelser om maden. Her bliver personalet og deres imødekommenhed i særdelshed komplimenteret. Yderligere beretter gæsterne om, at stedet er hyggeligt og har god mad samt drikkevare.

Hvis dette lyder som noget for dig, bør du helt sikkert tage et besøg ind forbi Burks Køkken & Bar , enten til noget lækkert at spise eller at drikke.
Åbningstider

Mandag - onsdag: 15.00 - 00.00
Torsdag - lørdag: 12.00 - 00.00
Søndag: Lukket


Website

https://burks-kkken-bar.business.site/website/burks-kkken-bar/