Bar Rye


Dansk smørrebrød. Det er en klassiker, som rigtig mange er vilde med, og det forstår vi godt. Hvis du er på jagt efter et spisested i København, der serverer god, dansk smørrebrød, så kan det være, du skal tage et nærmere kig på Bar Rye. Hos Bar Rye i København kan du få lov til at smage på et væld af forskellige slags smørrebrød. Du finder herligheden med beliggenhed i hjertet af København, nemlig på Badstuestræde 4, som er en sidegade til Strøget. Det er nemt at finde, selv for dig, der blot er på besøg i hovedstaden.

Når du træder ind på Bar Rye, er der ingen tvivl om, at der er gjort noget ud af indretningen. De smukke lokaler skaber helt ideelle rammer for en god madoplevelse.
Når det kommer til udvalget er smørrebrød, er der rigtig meget, du kan vælge imellem. På menukortet finder du alt fra smørrebrød med laks, brieost og den helt klassiske med æg og rejer. Mulighederne er mange, og der vil bestemt være noget for enhver smag. Udvalget af drikkevarer hos Bar Rye er også rigtig stort. Du kan bestille alt fra vand, snaps og drinks til øl og vin hos Bar Rye - det er op til dig, hvad du synes, der passer bedst til smørrebrødet, du bestiller!

Bar Rye har på deres hjemmeside forskellige billeder af den lækre smørrebrød. Hvis du er interesseret i at se dette og få lidt inspiration til, hvad du måske kan bestille hos Bar Rye, så finder du galleriet her. 

Hvis du synes, at Bar Rye lyder som et sted for dig, så kan du læse meget mere om dem, menukort og lignende på restaurantens egen hjemmeside. Hvis du er interesseret i at læse om, hvad tidligere gæster har skrevet om stedet, kan du også med stor fordel tjekke Bar Rye ud på Facebook. Her ligger der en række anmeldelser af tidligere gæster, så du hurtigt kan skabe dig et indtryk af restauranten. 

Har du en veninde, en kæreste eller et familiemedlem, der er vild med smørrebrød? Så kan et gavekort til Bar Rye være en rigtig god og anderledes gaveidé, som de fleste smørrebrøds-entusiaster vil blive super glade for. På restaurantens hjemmeside kan du finde flere informationer om, hvordan du køber et gavekort til Bar Rye.

Er du vild med smørrebrød i god kvalitet og til rimelige priser, så kan det være, at Bar Rye er noget for dig! De flotte lokaler er med til at skabe rammerne for en god madoplevelse i hjertet af Københavns pulserende byliv. Bar Rye er et oplagt sted at spise frokost efter en forelæsning med studiegruppen eller som afbræk fra shoppingturen på Strøget med veninderne.
Adresse

Badstuestræde 4
1209 København K


Kontakt info

Telefon: 40 94 80 00
E-mail: info@barrye.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.30 - 16.30
Lørdag: 11.00 - 17.00
Søndag: 12.00 - 16.00


Website

Bar Rye's website