Karma Sushi - København


Karma Sushi er et lækkert sushi spisested beliggende i blandt andet i København, Aalborg og Aarhus. Karma Sushi startede tilbage i 2007 og ejeren bag er Morten Hansson, som åbnede sin første restaurant i Frederikshavn og har sidenhen udvidet sig til flere byer. Karma Sushi i København er beliggende på adressen Nyhavn 63B.

Ejeren har haft stor interesse og passion for mad siden han var barn og besluttede sig derfor om at læse til kok. Da han var færdigudlært valgte han at blive selvstændig, og derfor blev Karma Sushi etableret i Frederikshavn. Vejen til restaurantens success har kostet men har været det hele værd beskriver Morten. 

Grunden til Karma Sushi startede tilbage i 2007 i Frederikshavn var, at ejeren mente, at sushi er et godt og sundt alternativ, hvor der i det norlige del af Danmark på daværende tidspunkt ikke var andre udbydere. Han synes selv at sushi er sund, lækker og indbydende, hvilket er det, du kan forvente af maden, når du bestiller mad hos Karma Sushi.

Hos Karma Sushi er visionen at du som gæst skal blive en oplevelse rigere samt at sushien er et alternativ til det usunde mad. Her får du lækker, god og sund mad, så hvis du søger et alternativ til usundt take away, så er maden fra Karma Sushi det oplagte valg til dig. Tag dine vennerne med til et lækkert måltid hos Karma Sushi, hvad end om I befinder jer i København, Aalborg eller Aarhus.
Adresse

Nyhavn 63B
1051 København K


Kontakt info

Telefon: 92 90 19 01


Åbningstider

Alle dage: 16.00 - 20.00


Website

karmasushi.dk