Ristorante Italiano Pompei


Befinder du dig ved Nørreport og ønsker du en lækker og autentisk italiensk pizzaoplevelse? Så finder du dette hos Ristorante Italiano Pompei. Så snart du tjekker menukortet ud og ser stedet, kommer der en vaskeægte italiensk fornemmelse frem, som du nærmest kun får, når du er i Italien. Dette har du mulighed for at opleve, så snart du træder ind hos Ristorante Italiano Pompei på adressen Kulturtorvet 15. På denne lækre beliggenhed har du rig mulighed for at sidde udenfor og nyde din mad, når vejret tillader dette.

Ristorante Italiano Pompei var den første italienske restaurant i København, som serverede pizzaer fra stenovn, som de startede med at gøre allerede i 1999. De har derfor en del års erfaring, hvilket resulterer i, at kvaliteten af deres mad blot bliver bedre og bedre. Derudover er de berømte for deres enkelte og velsmagende italienske mad. Alt fra deres menukort er hjemmelavet, hvad end der er tale om deres pizzaer, brød, pasta, og is – alt er hjemmelavet fra bunden.

Restauranten har god plads med to etager samt et stort udendørsareal. Der kan nemlig sidde 80 gæster på den øverste etage, 30 gæster på den nederste etage samt har de plads til hele 120 gæster udendørs om sommeren.

Nyder du at følge med i, hvordan din mad bliver tilberedt? Så kan du dette hos Ristorante Italiano Pompei. Her i restauranten har de nemlig et åbent køkken, hvor du har mulighed for at følge med i kokkenes tilberedelse af maden.

Yderligere er stedet et oplagt sted for dig som studerende, idet priserne er yderst SU venlige. Du kan komme ind og få frokost fra blot 59 kroner. Deres pizzaer starter fra 99 kroner, hvilket helt sikkert er en god pris for en ægte italiensk pizza, som bliver serveret i hyggelige og autentiske oplevelser midt i Købehavn.

Der er en yderst hyggelig og autentisk atmosfære hos Ristorante Italiano Pompei. Her tror de på, at en god middagsoplevelse ikke blot handler om at tilfredsstille ens smagsløg og lugtesans, men derimod at tilfredsstille alle sanser. Derfor sørger de for, at der bliver skabt en autentisk italiensk oplevelse, som du sjældent får andre steder. Besøger du deres hjemmeside har du rig mulighed for at se en masse billeder, som afspejler atmosfæren i restauranten.

Kom et smut forbi Ristorante Italiano Pompei, hvis du befinder dig i København, og ønsker at opleve en form for smuttur til Italien med vaskeægte italiensk stemning samt lækkert mad. Kan du ikke vente med at se, hvad de har at byde på, kan du tjekke deres hjemmeside ud, hvor du også finder deres menukort.
Adresse

Kulturtorvet 14, 1175 København K


Kontakt info

Telefon: 33 32 46 42
Mail: info@ristorante-pompei.dk


Åbningstider

Alle dage: 11.00 - 23.00


Website

http://www.ristorante-pompei.dk/