Restaurant LêLê


På Vesterbrogade 40 finder du Restaurant LêLê. Hvis du er vild med det vietnamesiske køkken, så kan du ikke komme udenom Restaurant LêLê i København. Her er der fremragende vietnamesisk mad, som du både kan spise i de flotte og moderne lokaler. 

Restauranten har eksisteret siden 2006, og er i dag utrolig populær. Vælger du at besøge Restaurant LêLê i København på Vesterbrogade 40, kan du være sikker på, at du bliver en del af Københavns pulserende byliv. Med sin beliggenhed ligger restauranten nemlig i hjertet af Vesterbro. Lokalerne er smukt indrettede, og der er højt til loftet. Man kan derfor roligt sige, at der i høj grad er blevet kælet for detaljen for den moderne indretning, hvilket skaber de perfekte rammer for en dejlig restaurantoplevelse.

Hos restaurant LêLê er der ingen tvivl om, at de er passioneret omkring det vietnamesiske køkken, hvilket tydeligt afspejler sig i kvaliteten af maden. Her bliver givet det vietnamesiske mad et spændende twist med stor respekt for det traditionelle vietnamesiske køkken. Der er fokus på den gode smag, og når du først har spist hos Restaurant LêLê, kan det nemt blive vanedannende. Det er absolut et sted, der er værd at besøge, hvis du har noget, der skal fejres! Det kan være alt fra en veloverstået eksamen til årsdag med din kæreste. Så længe I er friske på at få en dejlig smagsoplevelse med spændende retter fra det vietnamesiske køkken, så er I det helt rigtige sted. 

Tager vi et kig på menukortet, som Restaurant LêLê tilbyder, så er der ingen tvivl om, at udvalget af retterne er gennemtænkt helt ned til den mindste detalje. Derudover er der sørget for, at der er noget for de fleste. Du kan først og fremmest vælge mellem en række forskellige retter fra ‘a la carte’ menuen. Her er der et udvalg af forskellige forretter, hovedretter, så du har mulighed for at sammensætte en menu, der passer lige til dig og dine præferencer. Alt fra sprøde forårsruller og risnudelsalat til lam eller dampet torsk finder du på a la carte menuen, hvorfor denne mulighed er oplagt for dig, der på forhånd er afklaret med, hvad du vil prøve. Har du plads til en lækker dessert, kan Restaurant LêLê også byde på lidt forskelligt - naturligvis med et asiatisk twist.
En anden mulighed på menukortet er, at I kan bestille mellem et udvalg af forskellige ‘sharing menuer’. Disse menuer består af forskellige retter, der på forhånd er udvalgt. Det eneste krav er, at alle ved bordet skal bestille sharing menuer, hvis du har lyst til at prøve det. Denne mulighed er oplagt for dig, der vil have den fulde oplevelse og ønsker at prøve så meget som muligt. Det kan være en god idé at supplere maden med vin, der er afstemt til maden. På denne måde fuldendes smagsoplevelsen, så du får det bedst mulige ud af dit restaurantbesøg.

For at fuldende hele restaurantoplevelsen på Restaurant LêLê, kan du runde dit besøg af med at drikke en lækker cocktail fra den lille cocktailbar i restauranten. Udvalget af cocktails har naturligvis også et asiatisk twist, hvilket er med til at sætte prikken over i’et på oplevelsen.

Hvis du er vild med maden fra det vietnamesiske køkken, så skal du næsten besøge Restaurant LêLê, når du er i København. Her er der noget for enhver smag, og så er priserne også fornuftige, særligt når vi tager den gode kvalitet i betragtning. Du finder Restaurant LêLê på Vesterbrogade 40. Endvidere finder du også LêLê - Street Kitchen på Vesterbrogade 40, som yderligere har beliggenhed på Fisketorvet, Østerbrogade 56, Lyngby Storcenter og Terminal 2 i Københavns lufthavn.
Adresse

Vesterbrogade 40, 1620 København V


Kontakt info

Telefon: 53 73 73 73
E-mail: booking@lele.dk


Åbningstider

Onsdag - torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 17.00 - 22.30


Website

Restaurant LêLê 's website