Restaurant Kongen


Hvis du er vild med smørrebrød og befinder dig i nærheden af Frederiksberg i København, så skal du helt sikkert besøge Restaurant Kongen. Har du lyst til et dejligt stykke smørrebrød, der smager så englene synger? Så er det her, du finder netop dette. Restaurant Kongen i København er beliggenden på adressen Gammel Kongevej 86a i Frederiksberg. Hvad end du befinder dig i nærheden eller rejser langvejs for at smage deres lækre retter, så er det helt sikkert turen værd.

Restauranten har åbent fra tirsdag til lørdag, og alle disse dage kan du komme et smut forbi mellem 11.30 - 15.30 til en lækkert frokost eller fra klokken 18.00 til en god omgang aftensmad.

På menuen finder du lækre smørrebrød med sild lavet på Islandske gammeldags modnede sild såsom hvid sild, tomat sild, karrysild og andre lækre varianter af sild. Derudover finder du andre klassikere såsom smørstegt fiskefilet med remoulade, en kartoffelmad, pariserbøf og forskellige oste. Hvis du er vild med smørrebrød kan du helt sikkert finde nogle, som er noget for dig her hos Restaurant Kongen.

Du kan finde Restauranten Kongen på Facebook, hvor du blandt andet kan se gæsternes anmeldelser fra restauranten. I skrivende stund har restauranten hele 4.7 stjerner ud af de 5 mulige, hvilket helt sikkert er en score, der er til at forstå. Deres gæster udtrykker deres rosende ord omkring maden og betjeningen.

Maden er lavet med inspiration fra den danske natur samt middelhavets dufte og smage, og denne kombination er helt fantastisk og noget du bare MÅ smage. Priserne er overkommelige, og hvis dit budget ikke er så højt, kan du eventuelt nøjes med et enkelt smørrebrød og på denne måde kan du få et lækkert måltid mad til under 100 kroner.

Hvad end du trænger til et lækkert stykke smørrebrød, en iskold fadøl, en god cocktail eller en flaske vin, så er det hos Restauranten Kongen på Frederiksberg, du finder netop dette.
Adresse

Gammel Kongevej 86a
1850 Frederiksberg C


Kontakt info

Telefon: 53 81 44 33
Email: mail@restaurantkongen.dk


Åbningstider

Tirsdag - lørdag: 11:30 – 15:30 & 18.00 - ?
Søndag - mandag: Lukket


Website

restaurantkongen.dk