Christianshavn Færgecafé


 

Hvis du befinder dig i Danmarks hovedstad, så mangler du helt sikkert ikke muligheder, når det gælder at tage ud at spise. Mulighederne er mange, og derfor kan det godt være svært at finde ud af, hvor du skal ud og spise. Er du til dansk mad og befinder dig oven i købet i nærheden af Christianshavn, har vi det oplagte valg til dig: Christianshavn Færgecafé. Christianshavn Færgecafé i København er en restaurant til dig, som er vild med at få lækker smørrebrød til frokost. Du finder denne hyggelige restaurant beliggende i hjertet af København på adressen Strandgade 50.

 

Hos Christianshavn Færgecafé får du ikke blot serveret lækkert smørrebrød. Du vil også opleve gode historier, vigtige traditioner såvel som et fantastisk håndværk. Her er maden hjemmelavet, hvor der både bliver brast, syltet og kogt, som vor mor gjorde det. Derudover er de rundhåndet med deres snapse, som serveres med et smil. Du er også sikker på at få serveret mad af god kvalitet, da denne er lavet på sæsonens fineste råvarer.

 

På deres menukort finder du det klassiske smørrebrød med et moderne twist, dog har de stadig respekt for det danske køkken. Af smørrebrød finder du blandt andet forskellige madder med sild, fisk og skaldyr, kød og kød. Derudover kan du også få serveret retter såsom en god dansk æggekage med bacon eller nogle lækre tarteletter. Hvis du skal skylle maden ned med noget skarpt, kan det helt klart anbefales at købe en god snaps til maden. Her kan du vælge mellem deres udvalg af både hjemmelavet snaps af egen produktion samt udvalgte akvavitter. Som dessert kan du med fordel slutte af med en god gammeldags æblekage for at få den fulde oplevelse med. Besøger du restauranten til aften og ønsker du en større klassisk aftensmad, kan deres stegt flæsk eller wienerschnitzel være at foretrække.

 

Ambitionen for køkkenet er at skabe en dansk restaurant som er bygget på sømandshistorier med en stor kærlighed til dansk mad og gode råvarer. Hvis dette er noget du ønsker at opleve, skal du helt sikkert planlægge et besøg hos Christianshavn Færgecafé. Her vil du opleve det gode danske køkken med klassisk dansk mad, som er serveret i deres hyggelige omgivelser som er udsmykket i den rustikke stil. Dette er med til at skabe en helt fantastisk stemning som helt sikkert skal opleves!
Adresse

Strandgade 50
1401 København K


Kontakt info

Telefon: 32 54 46 24
Email: kontakt@faergecafeen.dk


Åbningstider

Tjek åbningstiderne her.


Website

faergecafeen.dk